Samoin kuin flunssan. Otin eilisen saikkuakin. Tänään rakentelin Buranasta ja kahvista tellingit joilla pysyi päivän läpi.

Se saattoi olla loppupeleissä ihan oikea ratkaisu. Olivat muuttaneet luokkahuoneita iltapäivällä. Ihan hyvähän se on saada hommat tehtyä ennen lomia mutta mutta mutta... Siellä oli huudettu, kiroiltu ja itketty. Ja jumalauta kannettu hyllyjä + kaappeja luokkiin, joissa jo oli hyllyt kera kaappien. Sellaista Parolannummelta ja muilta järjestävän seuran leirikeskuksilta tuttua pikku puuhastelua siis. Komento tähän oli tullut, tai siis tuossa mittakaavassa, oli tullut eilen aamulla.

No, tänään sitten oli aika luokka-karkinmässytysten ja bye bye-päivänlopettajaisten (jossa meikäläinen lauloi bassoa opettajien barbershop-kokoonpanossa). Sitten opettajien nyytti-lounas.

Missasin tuon jälkimmäisen. Kas kun en eilen flunssapäissäni viitsinyt räkiä poro-sieni-sipuli-piirakkaan. Niinpä kävin pikku breikillä himassa hakemassa sixpackin kylmää starterkeittoa ja niitä sitten ryystettiin nurkan takana paskaa puhuen ylläpitohenkilöstön pomon ja liikunnanmaikan kanssa.

Illalla on vielä final gettogether. Ei passaa kuitenkaan riekkua sillä Hajira menee huomenna hampaanpoistoon ja meikäläiselle iskee huolto/ylläpito. Lauantaina harvat ja valitut tulevat meille grillaamaan. Yksikään niistä ei muuten ole kalkkipoika.

Rai rai. Olipahan vuosi. Päälimmäiseksi jää kysymys: "Miksi en parantanut jenkkipojan dysleksiaa?"