Kiakkoliiga pyörähti käyntiin ja en kiinnittänyt asiaan kummempaa huomiota. Tulokset stekkasin ja totesin tapahtuneen. Jos tossa kymmenen kierroksen huiteilla avaisi sitten taas radionkin. Sen verran annan Joksille aikaa opetella pelaajien nimiä.

Tää talo muuten sitten myytiin. Ollaan maksettu marraskuun puoliväliin saakka vuokra joten sitä ennen pitäisi tehdä uuden omistajan kanssa soppari. Kyllä se oli sanonut, että tässä saadaan olla. Ei vaan ugandalainen uusi omistaja tuntunut ihan penaalin terävimmältä kynältä eli katellaanpas taas. Varoiksi ollaan jo uutta kämppääkin kurkisteltu ja samalla toivottu, että rouva Ellen Salpakari ei kuule käen kovin montaa kertaa kukkuvan. Tai ettei Töyry halua velipojalle kaupanpaikkaa.

Ja loppuun koulutusuutisia:

Sain esimerkkeinä lähettämäni kirjoitusvihot takaisin. Ihan omalla tavalla tarkistetut. Oli kuulemma ihan ookoo tapa. Nyt vaan pitäisi sitten tarkistaa ja merkitä vihot niinäkin päivinä kun niitä ei ole käytetty. Eli kirjoittaa päivämäärä ja opetettu aihe tyyliin "14.9.2013 Drama".

Eiks näiden juttujen pitäisi tulla jo selville niistä tun tuntisuunnitelmista (joita olen jälkikäteen keskiviikkoisin muutaman runoillut)? Niin järjestä vapaata touhua ettei mitää rajaa taas.