Toisin kuin Suomessa, nämä kekkerit olivat rahoittaja/rakennuttaja/vanhemmat ja sitten me- osastolle suunnatut kinkerit. Odotin Tepon Jaakkoa  tai juoksesinähumma-Tapsaa lauteille. En saanut. Oli Lö Piilös-covereita.

http://www.youtube.com/watch?v=0FaN3TatpBU

En minä "Juuret, veriset juuret"-lähestymistä kyllä odottanutkaan. Mutta oikeasti: Eikö toi Lennon yms. osasto ole jo nähty (mitään kauniilta stemmoilta pois ottamatta)? Varsinkin kun teemana bileissä oli Bollywood. Anglo on anglo... Baarin britti-teinillä oli tosin "Hey Ho! Let's go!"-päällä. Annoin tippiä.

http://www.youtube.com/watch?v=UOuxn57uRrc

Kävin jumalauta varta vasten ostamassa wife-beaterin kirkuvan oranssin kauluksellisen alle ja ISOT shadesit kera hiusöljyn ja sitten teema lässähtää vittu johonkin biitlekseen.

Don't get me wrong again, I can picture myself in a boat on a river with tangerine dreams and marmelade sky. 4000 small holes in Blackford, Lancashire. Tai vappusiivous paljasti aarteen, 100 sk... Tai että kilpailutus ei lisääkään laatua vanhustenhuollossa.

Kyökkki bileissä oli toki inkkari. Hyvää paneeria soosilla sun muuta korma-settiä.

Vedettiin hei muuveja tänään luokassakin...

No. Kivaa se oli kuitenkin. Sosiaalista kuilua ylitellessä meni, eli pakenin pöydästämme. Pöydästä jossa istui kaksi pariskuntaa joiden muksuja on mun luokalla. Rentouttavaa. Pakenemiskohde oli se pöytä, jossa oli koulun henkilökuntaa mutta ei matkustusoikeutta Eurooppaan... Enemmän X 4 ne saa fyrkkaa täällä työnteosta kuin mitä fatta pohjoisessa jakaisi, joten joten... Olen luvannut olla kutsujana onki/mökkireissulle.

Ttu hei! Vedin hiusöljytkin kuontaloon.

http://www.youtube.com/watch?v=mKg50oEdiOk