Ei tässä kuulkaa ole juuri kerrottavaa. Siis sellaista "eksoottista"". Vähän yrittivät piikkilankaa katkoa rosmot ja  tulla pesukonetta hakemaan. Seuraavana yönä oli heitelty kiviä tontille, ihan vaan että tsekattiin missä mitäkin on ja reagoiko vartija (jonka on näissä tapauksissa parempi reagoida koska he ovat tykinruokaa...) Tuon episodin jälkeen tytöt ovat olleet yötä ulkona, säännöllisen epäsäännöllisesti. Hau hau, täältä tulee! Koirat on hienoja ihmisiä :-P

Laittoivat tänään hautaan yhden koulun oppilaan. Kuusi vuotta jaksoi Rwe tapella leukemiaa vastaan. Matsin alkaessa mittarissa oli kolme vuotta. Näissä on vaikea muistaa Purtsin kalaparvi-vertausta vaikka se paikkansa pitääkin.

Tänään oltiin koululla ulkoilma-elokuvissa. Vanhempainyhdistyksen kanttiini toimitti hot- ja corn dogia (ah Nordis!) A-oikeuksin. Väljää bamlaamista ja silleen. 

Kaikesta valittamisestani huolimatta mulla on aika hyvä duuni. Vähän liian Summerhill ehkä.

http://www.youtube.com/watch?v=QXf94mLhFRc

(pakko on näin monitahoisena persoonana selventää että joo. Visuaalinen riemuvoitto-video. Yms. Ette te Torspot muuten tajua kuka mä olen. Ja joo, en ole kuolemassa------>)

JOS kuitenkin joskus näin käy:

Tuhkaa. Tärkeisiin paikkoihin.

Makaroonilaatikkoa. Punajuurisalaattia. Ketsuppia. Kaikille Groucho Marx nenä-silmälasi yhdistelmä. Aulangon riistakabinetti jätkille ja hyvää jatkoa. Haulikoilla ammutut tervehdykset ovat plussaa.

Ei toista armaampaa.

Eletään kuitenkin vaan vaikka piruuttaan. Bo-bong-bong.
edit: ttu juu: Nyt menette kaikki ja kerrotte että tykkäätte. Ni! + knights!