Handy Andy (puhdistusaine), Dog Food, Bulbs (lamppuja) ja JIK (toinen puhdistusaine).

Nyt tiedätte tän päivän kauppalistankin. Maksaisikohan Muluzi nämäkin?

Taannoin kerroin tuosta entisen pressan kauppareissusta. Lasku oli ollut yli sata tuhatta euroa, ja Bakili kieltäytyi maksamasta sitä. No, viime viikolla tuli sitten kaupalta korjattu lasku, joka oli alle neljäsosan ekasta summasta. Kauppa antoi selitykseksi että "systeemimme toimivat moitteettomasti mutta inhimillinen virhe pääsi tapahtumaan laskutusta kontrolloivassa henkilöstössä." Eli konttorin poijjaat koittivat tehdä vähän ekstraa itselleen. Vaisut n. 80 tonnia. "Ei se sitä kuitenkaan huomaa..." Uunoaapot. Vaikka onhan se toisaalta niinkin että jos varastaa niin sitten pitää varastaa kunnolla.

Otsikkoon: Malawi Distillers on lanseerannut markkinoille uuden tuotteen. Votkan meinaan. Sitäpä nyt boostataan oikein tosisaan erilaisilla mainoskampanjoilla. Parast' aikaa on menossa kamppanja, jossa baareissa saa 2 shottia yhden hinnalla. Ja kun tempoo viisi grogia nuppiin pääsee osallistumaan arvontaan jossa palkintoina on lippiksiä, pyyhkeitä sekä kaikkea muuta Malawi Vodka-krääsää. Sekä tietysti lisää votkaa. On tää huima maa...

Kansainvälisen politiikan kentältä kuuluu kanssa jotain. Etelä-Afrikan epäreilut buurit menivät ja pysäyttivät Durbanin satamaan Mugaben Robertin Kiinasta tilaamat aseet. Siellä sitä makaa yli 3 miljoonaa Kalashnikovin kuulaa, kolme ja puoli tuhatta korohoroa ja 1500 rakettia ihan jouten. Sinänsä tilaus täyttää kaikki kansainvälisen asekaupan koodistot, mutta kehtaavat SA:n pojat epäillä että Bobilla saattaisi olla joku jekku mielessä ei-niin-loisteliaiden vaalien jälkeen. Pikkusieluiset nillittäjät. Antaisivat nyt vaan miehelle sen lelut... Muuten Etelä-Afrikan presidenttiä nuijitaan tällä regionilla oikealta ja vasemmalta jauhopäisen "Zimbabwessa ei ole kriisiä"-kommentin jälkeen.

Constantinen Stephen sai kenkää/otti loparit Malawin fudisjengin peräsimestä. Stephen Constantine.uk.org:issa (olikohan se noin?) voitte käydä antamassa herralle lohdutusta. Huikeita kuvia. "Minä ja FA-cupin pokaali, minä ja Arsene Wenger..." Luuseri mikä luuseri.

Huomenna vitosluokkaan.