Tuollaisen banderollin menin ja kiinnitin vapuksi meidän terassin ulko-oven yläpuolelle. Harkinnassa olivat myös vanhat kunnon "Jenkit pois Ameriikasta!" ja "Vapauttakaa Nelson Mandela!". "Riko tv!" oli bubbling under-listalla. Päädyin tuohon kylmän sodan takaisin manaamiseen ihan vain sen vuoksi, että maailmaan saataisiin takaisin suuret tarinat ja selkeät maailmanselitykset. Niistähän vapussa ainakin jonkin verran edelleen on kyse.

Joo. Takapiha piknik vietettiin. Skumppaa ja muuta letkujalkalimpparia, syötävää ihan tuelta, pari suomalaisvierasta sekä norjalainen strippari Kiki ottotyttärensä kanssa olivat paikalla nurmikkobileissämme. Sekä tietysti Tepa&Shiibs, joista jälkimmäinen näytti ihailtavaa omatoimisuutta koppaamalla ihan ite ruokapöydältä tortillan suuhunsa. Seurauksena hänelle oli siitä hyvästä rajoitettu körökörö.

Eli leppoisissa merkeissä mentiin. Internationaliakin vähän yritettiin hoilottaa, huonolla menestyksellä tosin. "Vittu mä en muista sanoja..." Entisestä Suomen Kansandemokratian sisäministeristä kuultiin hassuja juttuja. Ja muutenkin oli kivaa.

Tänään pitäisi mennä lähettilään luokse. Siellä on kuulemma jotain toimittajia juuroopasta ja yksi ihan Suomesta asti. Emmää kyllä tiedä että mitä me siellä oikein sitten tehdään?