Oltiin tänään luokkaretkellä Jinjassa. Tarkemmin sanottuna sokeritehtaalla. Odotin aivan karmeata paikkaa ja jouduin pettymään. Ugandalaisella mittapuulla ihan ookoo työmaa eli ei kuulo- tai hengityssuojaimia, lukuisia kylttejä moisten käyttämisen puolesta toki. Ja sitten näitä joka puolella:

Lollahdin.

Eläintarhassa näin tällaisen. On se hyvä että yleisöä ohjeistetaan. Tosin jotainhan se saattaa samalla kertoa myös yleisöstä:

Mainittakoon että olisin saanut melko klassisen otoksen simpanssi"saarella". Siellä Cheetahit istuivat rauhassa banaania syöden ja maailman menoa ihmetellen. Yleisön puolella sen sijaan oli ihan hillitön riekunta, käsien heiluttelu ja hassu äänteleminen kovasti muodissa.

Lehdistökatsausta, en näitä ala tulkkaamaan.

Tämä on siitä "brittimies maksoi miljoonia puntia hutsakkeelle"-tapauksesta.

Seurapiiripalstan nimi on WTF. Toimisiko Suomeksi? Ehkäpä...

Kuten Plan:in saitilla sanottiin: "Me ugandalaiset olemme hillittyä porukkaa ja haemme sensuelleille hetkillemme privacyä, toisin kuin pidäkkeettömät mzungut". Näiden(kin) pienten esimerkkien perusteella voisi ennakkoluuloinen ihminen luulla jotain ihan muuta.

http://www.plan.fi/fi-FI/tiedotteet/?groupId=e645d904-4836-441c-8853-a6c651aa7880&announcementId=2c8ea5a6-22fb-4344-9b14-b3262898061e