Mä tiedän mikä se on! Joukkueet/yksilökilpailijat ahtautuvat yläjuoksulla gummipaatteihin ja lilluttelevat alavirtaan puuhapussien kanssa. Siinäpä urheilutapahtuma miumaumukkaa. Tosin Turengin perinteisiä yhdeksänsensiätoistaisia yleisurheilun kolmiotteluita se tuskin voittaa. Jo pelkkä karsinta em. yu-skaboihin on kuulemma sen verran vaativa.

Asiaan.

Nähtiin eilen pakistanilaisen Field Marshallin synttäreille ajetaessa melko disturbing jutska. Meidän edellä ajoi OMO:n mainoksilla maalattu avolava paku. Sen lavalla retkotti istuvassa asennossa miehen ruumis. Kyllä, kuollut se oli. Ei nimittäin reagoinut yhtään mihinkään. Kunhan notkahteli puolelta toiselle. Varmemmaksi vakuudeksi kalmon pään yli oli vielä vedetty läpinäkyvä muovipussi. Scary shit.

Illalla kyrvähti sitten hermot lopullisesti meidän armaaseen VeeKoohon eli yövartija-Vanhaan Kyrpään. Emppa antoi sille kottia 500 alkuillasta. Katseltiin siinä sitten telkkarista kuinka Saksa Saksa oli taas kaikkialla maailmassa (Sveitsin tv oli kuulemma edellisessä teutonnien matsissa vetänyt pienehkön mokan tekstityspalvelussaan. Hehän kun ovat basistien luvattu maa. Neljä vierasta kieltä... Oli 25-vuotias tekstittäjäpimu ladannut sakemannien kansallislauluun teksteiksi tuon, mistä lienee syystä, poistetun ekan säkeistön. Ei ollut likka kuulemma tiennyt asiasta mitään...). Menin matsin jälkeen tsekkaamaan onko meidän pimuilla autotallissa ruokaa kupeissaan. Vartijanperkele nukkui tallissa. Ihan sikiunessa. Ei herännyt vaikka kolistelin kuppeja ja menin sitten kertomaan Empalle mitä tallissa tapahtuu. Menin takaisin garageen, eikä se herännyt sittenkään. Vasta pieneen jalalla tuuppimiseen se havahtui. Sanoin että se kuulee asiasta vielä.

Päätin silkkaa vittumaisuuttani mennä tarkistamaan myös takapihan vartijan tilanteen. Kaveri nukkui meidän grillivarastossa makuupussissa! "Wakey wakey! Eggs n' bakey! It's nice to see you doin' your job...!" Soitin asiasta tänään vartsafirmaan. Sääli on jos pojille tulee kenkää, mutta sitä saa mitä tilaa. Jätkät olivat jumalauta unilla ennen talonväkeä! En mä nyt tietenkään ole edes olettanut että ne kaikki yöt oikeasti valvoisivat kärppänä meidän turvallisuutta, mutta joku roti siihen touhuun!

Peittoja ja parafiiniä (lamppuöljyä) metsästellessä on mennyt tämä aamu. Duvetit löysinkin, parafiiniä en. Toivottavasti ei ole sähkökatkoa tänään.