Näyttääköhän päiväkodin piha ulkopuolelta yhtä pahalta?

Jeps. Sitä ollaan sitten ensi vuoden alusta koulun 11-vuotiaiden tyttöjen fudisjoukkueen manageria. Vapise Sir Rolex! Samalla termillä vetäistään myös sarjakuvapaja. Tämä järjestely aiheuttaa sen, että keväällä kun todistuksia taas tehdään (näitä jouluisia on nyt tekemättä 3. Esimerkit menivät kolinalla läpi joten nou worries there maties.) niin meikäläisen ei tarvitse clubeilla. Paitsi pullosta (ihan ookoo pilsneri).

Jaahas. Lisää juttua vaikka huomenna. E meni zumbaamaan ja nyt joku haluaisi kurkistella Muumeja devarilta.

Edit: Iltatoimet hoidettu jne.

Tällainen harvahko päivitystahti aiheuttaa ongelmia. Sitä ei katsokaas muista näitä kaikkia kaikenmaailman sosiaalisia medioita ja mitä mihinkin tuli valehdeltua.

No hops. Nyt muistui mieleeni. Kiitos kaunis köyhille maanviljelijöille sun muille epeleille. Annoitte yhdelle lapselle vuoden hyvät koulut.

Siinäpä se kait olikin. Jotain voisi toki kertoilla ugandalaisesta mieltymyksestä olla amerikkalainen jos velipoika on joskus käynyt Juu es of Eissä. Maininnan voisi pistää myös siitä kuinka sitä ihminen voi löytää sen kipinän uudestaan, kaikesta OKL:mäisyydestä sun muusta huolimatta (pitäisi OIKEASTI kuulemma niihin kirjallisiin TUNTISUUNNITELMIIN vetää REFLEKTIOTA. Tulee yksi papin lyömä mieleen... Ja papille siitä pelkät aplodit.) Ei pitäisi myöskään väheksyä tramambolinien hikeä (ynnä vääntyneitä polvia) aiheuttavaa karmaa. Flick-flack sarja menee, kolisten. Koska pelataan pesäpalloa?

No niín. Taas se meni lässynlässynhattara-touhuiksi. Pitäisi koittaa muistaa että joskus elämässä on keuhkoveritulppia ja selkävaivojakin rajumpia karikoita. Niissä se Veljen tuki mitataan. Vaikka hyvähän se täältä on huudella.