Se kuulan kalloon saa.

Norjalainen kaveri meni ja hommasi pihalleen entisten kanojen, vuohien ja muiden T-Rexien sekaan pikku possun. Aikoo kuulemma syödä Puten sitten kun Putessa on jotain mitä popsia. Great idea! Taitaa kuitenkin olla liian myöhäistä täksi jouluksi hommata röhköä meidän premisseihin. Ja siksi toisekseen: Tuntien itseni tulisi sekin elikko tod. näk. joskus aikanaan meidän mukana Suomeen kun en raaskisi naskia lahdata. Eli mitä ilmeisimmin meillä vedellään tänä jouluna WuuWöös(Foodwoths)-kaupan steriiliin pakettiin pakattua/pakastettua kalkkunaa, ilman lanttulaatikkoa. Rosollia onneksi saa aikaiseksi. 

Viimeisenä varmistuksena possunjalan hylkäämisen suhteen utelen vielä kaikilta alstomilta/puolipukeisilta kokeilta että kauanko kinkun muuten pitää olla paljussa suolaantumassa ennen kuin sen voisi ritilälle asentaa? Ja pitääkö liotuspaikan olla viileässä (jos pitää niin siinä menee viimeinenkin toivonripe. Hapankaalia meinasin kyhäillä itse tässä taannoin. Kaatui siihen että sauerin olisi pitänyt olla kellarilämmöissä tekeytymässä. Ei toivoakaan siis täällä)?

Ei taaskaan paljon muuta uutisoitavaa. Bissenin shekki on kuulemma valmis ja sen saisi hakea pois. Kiva. Samalla sijaisen pitäisi muistella että kukas kakaroista olikaan se joka ei maksanut taannoista maatilaretkeään. Mistäs vitusta minä sen tietäisin? Luokan oma ope kun hoiteli niitä listauksia/finanssiasioita.

Loppuun vielä toisto: Maksalaatikkoon ei pidä missään nimessä sotkea ketsaa. Lihasopassa ok.