Vai että "Koulut puhaltavat MM-hurmosta", ja mm. Kazakstania pääsevät kotokulmilla lapsoset ketterät kannattamaan ennakkoon jaettujen "kuka kenellekin hurraa"-suunnitelmien mukaisesti.

Hih! Nolouden multihuipentumaa taas tiedossa kun luokissa askarrellaan paskarrellaan lippuja oikein olan takaa."Naisten MM-kilpailut näkyvät kielissä, kotitaloudessa, kuvataiteissa ja tietenkin liikunnassa..." Antakaas joku uudet kalsarit tännepäin. Tuli meinaan justiinsa kurat housuun kun naurattaa niin. Muistakaakin sitten huutaa oikein kovasti pelien lomassa. Ja kokonaisvaltaisesti tutustutte sitten teille annettujen maiden kulttuureihin, kiekkoílun lomassa. Hämpton on Suomen Winnipeg...

Sinänsä vaan ihmetyttää noiden kisojen ajankohta, sillä noina päivinähän Kuninkaallinen Pallokerho on playoffs marssilla kohti kannua. Pullerillako finaaleja sitten väännetään?

Ei tullut meille asti vesikatkoa. Olivat duunarit katkaisseet vedet armeijan parakeilta ja uhkasivat tehdä saman keskussairaalalle. Syy lakkoon oli keskitason johtoportaan perseily. Olivat luvaneet työntekijöille 25k joulubonukset, jokaiselle. Sitten kun shekkejä alettiin jakaa, olivat summat väliltä 2000-10 000. Riippuen duunarin koulutustasosta. Vesilaitoksen ihan korkein johto tuomitsi pikkudirikoiden toiminnan. Tänään våda juoksee taas koko kaupungissa normaalisti.

Hiljaista on muuten kun väki lähtee kohti kotitanhuvia. Ajattelin tänään tehdä niitä joululootia, porkkanasta aloittaen. Punajuurta ei perkele ole missään, mutta eiköhän sitäkin jostain löydy ennen aattoa. Joulu ilman rosollia makes Jack a dull boy...