Nyt saa sitten öljymontun jannu varautua kalsaripyykkiin. Vaimo tästä jo lienee kirjoitellutkin, mutta kerrotaanpas nyt kuitenkin varmemmaksi vakuudeksi omakin versio eilisen sykähdyttävästä kokemuksesta.

Siinä kuuden kieppeillä hinasin itseni kylpyammeeseen. Perjantain jalkakyykyt kun painoivat ilkeästi koivissa niin ajattelin että josko se lämmin vähän avaisi takajalkoja.

Lutraamiset suoritettuani makoilin koirain kanssa sängyllä. Yht'äkkiä tytöt räjähtivät haukkumaan. Joku saapasteli ihmeellisen kuulloisesti meidän ikkunan takana.

Sitten kuulinkin portin kolahtavan ja Suzien pajattavan chichewaa aika tulikivenkatkuisesti. Eivät soineet hälytyskellot kummemmin tässä vaiheessa.

Seitsemän aikaan lähdimme sakemanniyhteisön grillikekkereihin, ja voi Mooses! Meidän Punaisen meren jakajan mukaan nimetty yövartsa veteli sikeitä portin edessä puutarhatuolissa. Toista vartijaa ei G4 ollut viitsinyt lähettääkään. Kultapojumme Martin sai ylennyksen stormtroopereihin ja katosi sitä tietä pihaamme vartioimasta. Kai ne siellä vartsafirmassa meinasivat että ei me huomata jos diilin mukaisista kahdesta yön puumasta toinen puuttuu.

Moses heräsi hetken päästä huuteluumme, ja perseen perse! Se ei meinannut jaloillaan pysyä! Kännissä kuin apina koko huuhaa jätkä!

Siitä paikasta Emppa soitti G4:ään ja vaati jätkää ulos tontiltamme, korvaajaa hänelle sekä sopimuksen mukaista toista yövartijaa.

Kolme tuntia myöhemmin tulimme himaan, ja portin avasi uusi yöjannu, Moseksen virnuillessa pipo päässä, edelleen tuhannen muusissa, taustajoukoissa. Oli mun vuoro soittaa ääliöfirmaan... Muutaman ruman sanan jälkeen sieltä luvattiinkin lähettää joku tarkastamaan että puhutaanko me nyt paskaa. Puolen tunnin kuluttua vuoropäällikkö tulikin ovellemme, hyvin hyvin nöyränä vuoropäällikönä. Pyysin häneltä Mosekselle pysyvää siirtoa vilttiketjuun. Eli tod. näk. janari seilaa tänäkin iltana meidän kulmilla.

Töissä olin, eli pitää vähän valittaa. Pitkässä sijaisuudessa paskapuolena on se, että siellä joutuu oikeasti tekemään duunia. Projektia jos jonkin näköistä on luokalla päällä, eli siinä saa pää punaisena ottaa tällä viikolla selkoa siitä mitä tuleman pitää. Muuten oli kyllä virkistävää tehdä jotain jonka ainakin luulee hallitsevansa.

Turku... Älä nyt vielä perintöhunajata korkkaa.