Huh uh huh!!!!!1111!!!1!!!!

Tyota siis tarjoavat, kahdeksi vuodeksi. On vahan puulla paahan lyoty olo. Olen kuulemma selkeasti "experienced teacher & good guy". Niin etta siinas kuulitte mika ma oikkeastan olenkka. Maa ole oikke vara-Hietane!

Saapas nahda mita tuumaavat kun se p*rseeseen ammuttu aamukarhu alkaa jossain lokakuulla ryomia opehuoneeseen... Toisaalta taalla ei tarvitse aamulla pahoittaa mieltaan loskassa kahlaamisessa ja "pimeaa kun menin toihin, pimeaa kun lahdin"-mukavuuksista.

Opettaminen sinansa ei mietityta yhtaan, vaikka britti-kolmonen onkin meikalainen ykkonen. Melkein kaikki kolmoset kuitenkin osaavat lukea jo vuoden alussa. Matikka tulee olemaan varmaan se vaikein, johtuen lasten ian ja opetettavan matskun lievasta epasuhdasta. Kirjoittamisen valvonta (siis se, etta sita foneettista englantia pitaa karsia) voi olla toinen.

Byrokratia-puoli on sitten se eniten huolestuttava. Taalla tehdaan elamasta aika hektista, ja usein vahan turhaakin. Koulun elama on taynna erilaista kissanristiaista, joten lippua ja lappua tulee ja menee all the time (oikeasti siis enemman mita kotimaassa). Mutta hei, on musta tullut isakin, joten enkohan ma tonkin jotenkin klaaraa. Alkuun saatan olla tietysti vahan taakkana muille maikoille kun systeemia pitaa selittaa. suomalaiselle pahville.

Ja miten ton kolmilukukautisen vuoden kanssa parjaa kun ei kesaloma alakaan oikeaan aikaan? Herranjumala, juhannuksena toissa? Pitaiskohan tata viela miettia...