Nii-i. Ekaksi tosin itsestä hippuisen paskalta tuntuvasti. Mentiin tänään aamusta tuonne Naikkarille. Käyräiltiin ja venailtiin. Sitten mentiin kävelemään. Ja sitten taas käyräiltiin.

Sitten meidät passitettiin osastolle vähän vartoilemaan. Yhdeltä iltapäivällä. "Juu, vaimo voi nyt jäädä tähän pedille makailemaan. Meillä alkaa toi vierailuaika tossa kahdelta, joten sä voit sitten tulla."

MITÄ VITTUA!!! Tai siis ihan samahan se on missä mä venaan, mutta olisihan se saattanut olla Empankin kannalta siinä vaiheessa vähän mukavampaa jos olisi saanut tutulle ihmiselle ladella lämpöisiä tuntemuksiaan. Näytti meinaan koko kipeeltä menolta. Eli mun mielestä on edelleen ihan hyvä että pidetään erillään noi miesten ja naisten työt. Ehdotin nille kyllä että "Kai te voisitte jonkun isien koirankopin vielä tänne rakentaa..."

Mutta siihen se paska tältä päivä (tai siis eiliseltä) jäikin, ainakin mun osaltani.

3348 grammaa, viiskytä senttiä leidiä tuli maailmaan 20:40.

Ihan hyvä on pössis, niin Möykyllä, Empalla kuin itsellänikin. Ei oikein puske unta silmään, mutta mitä sitten? Joten tässä  bändin rytmisektiolle opeteltavaa (Youtubessa soundit ei ole ihan kohdallaan), vedetäänkö klassisempaa, vai annetaanko palaa taas kerran siitä seinustalla könöttäneestä kirjahyllystä, kohdasta Tuuri, A (tähän mä tiedän ainakin yhden uiskentelevan fanin syttyvän. Orjille ei tule kyllä tässä -tunmoinen hiki)?

Ehkä kuitenkin pitäydymme perustouhuilussa  

Älkääkä nyt hyvät ihmiset tehkö liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä mistään. Tai senkus teette. Hey ho, let's go. Sitäpaitsi kognitiotehtaissa, tai sitten ihan oikeissa työpaikoissa, näihin sai kulumaan melkein puolituntia työantajan aikaa. kiittäen ylistäkää nyt siinä!

Minä skumppaan vielä hetken raajaan jokaiseen kuolleeseen.