Taas tuli ikaa vuosi lisaa. Komeata on sano.

Ei tassa oikeastaan mitaan isompaa asiaa ole. Koiraa koitin pesta aamusella. Nostin Tessan jo vieraskylpparin ammeeseenkin vain todetakseni ettei taloon tule kylmaa vetta. Siita paikasta alkoi vahan kiroiluttamaan paikallinen vesilaitos. Meille kun ei ole taaskaan tullut mitaan vesilaskua. Eli meinasin jotta ovat taas poijjaat katkaisseet meidan liittyman syottamisen rastin vuoksi. No, onneksi kyseessa oli vain joku paikallinen katkos. Lounaalle lahtiessa alkoivat putket taas kohista tuttuun malliin. Vesilaskun kavin kylla sitten maksamassa etukateen Waterboardilla ettei Patrickin ja Suzien tarvitse viettaa kuivaa joulua.

Huomenna on lahto siina kymmenen aikoihin. Jee! Paasee Nairobin kentalle seitsemaksi tunniksi odottelemaan Damin koneen lahtoa. Mitenkas ne Eput lauloivatkaan? "...sitten sarvi kainalossa Nairobissa sammutaan."

Julistan siis radiohiljaisuuden taas ainakin tuonne torstaille asti. Berliinin hotellissa pitaisi olla langaton netti, joten Reichista seuraavat uutiset talla kanavalla.

Galimoto ja chipatala vaan kaikille.