Vanha blogiviidakon sanonta.

Uimaan. Autolla. Lentosella! Speke-resort on ihmisystävällinen mesta lutrata, niin isojen kuin pientenkin.

You ja B-Rabbit.

Oltiin tänään bileissä. Heti portin ulkopuolella odotti tämä. Joo-o, se on siinä ihan kuulkaa parkissa kaksikaistaisella kadulla. Normimenoa taas.

Astuttiin partyihin sisään ja alle kahdessa sekunnissa meidän ympärillä oli lukuisia alastomia ihmisiä. Meno oli aika villiä. Syykin selvisi:

Siellähän oli allas auki. Kyseessä oli siis päiväkodin "messupäivä". Paikalliset yrittäjät pitivät kojujaan ja pari grilliäkin oi kuumana. Opittiin tietämään että meidän alapuolella n. puolen kilsan päässä on luomu-tilateurastamo, joka roudaa ilmaiseksi maataloustuotetta (siis vihanneksiakin) himaan. Meistä varmaan saavat asiakkaan, varsinkin kun tilaaminen onnistuu online.

Kuulemma päiväkodin partyissä saa ottaa Tuskerin ennen puoltapäivää. Tuo on edelleen vähän oudoksuttava juttu että lastentapahtumissa aikuisille on sitä PIMS:siä, geeteetä ja kaljaa. Mutta hei, maassa maan tavalla *hymiö*

Tämä on ehkä vähän nasty juttu, mutta menköön.

Täällähän ovat siis nuo vaalit tulossa. Tämä herra on ehdokkaana Kampalan pormestariksi, ja minun koirani miten sen kuvia on levitelty ympäriinsä. Tuolla Munyonyon suunnalla (eli siis sen uimamestan lähellä) on yhden viisikerroksisen kerrostalon pääty vetäisty tuolla kuvalla.

En mäkään nyt mikään missi ole mutta katsokaa nyt! Tuo on siis paras kuva mitä jätkästä on saatu. Näin ensimmäisen kerran julisteensa Makerere-yliopiston (kuulemma paras Etelä-Afrikan ulkopuolinen afrikkalainen college) ulkopuolella ja ajattelin että teekkarit ovat päässeet "koristelemaan" jätkän kuvaa. Ei ollut tupsulakkien tekosia ei. Mulle tulee mieleen joku Bond-filmien geenimanipuloitu itäsaksalaispahis.

 

Yksi rötköttää terassikalusteilla. Kuten muuten tekevät Tessa ja Sheebakin. Tarkkasilmäisimmät saattavat nähdä tuossa rintapielessä pienen tykinkuvankin. Sehän ei siis jätä tämän valokuvakatsauksemme viimeiseksi kuvaksi muuta vaihtoehtoa kuin:

Ojasta noustaan vielä!