No niin. Päivän Hesaria tavaamalla sitä voisi ihminen luulla olevansa Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Yksi jää fakkiin pikku kepposista julkisten varojen käyttämisestä omiin ja kavereiden vaalikampanjoihin, toinen narahtaa rahapajalla haalarintaskuihin jääneistä uunituoreista maksuvälineistä. Pankinkin on joku tässä välissä kerinnyt ryöstämään (sääli että tämä taisi olla tuontitavaraa. Menee sarja rikki.)

Mihin me enää mitään monikulttuuria tarvitaan kun katukuva ja poliittinen elämä on jo noinkin rikasta?

OK, läppä läppä. Hymiö hymiö.

NRM:n (tämä on siis valtapuolueen virallinen nimi. Pidän tuosta sodan aikaisesta NRA:sta kuitenkin enemmän koska se kalskahtaa enemmän siltä itseltään. Tiesittekö muuten että jok'ikisen ministerin pitää täällä olla jonkin sortin kapiainen? Tarkoitan että Museweni vanhana kantapeikkona suosii reipasta otetta henkilökunnassaan.) esivaalien tiimoilta oli eiliseen mennessä jätetty semmoiset 600 valitusta jekkuiluista. Se on suurin piirtein saman verran mitä Ruotsissa... Läppä läppä hymiö hymiö. Oli menneet esivaalitouhut osittain ihan punakaartin upseerivalinnaksi. Hävinneet kun ovat peloissaan toimeentulonsa puolesta niin ymmärtäähän tuon. Ja mitä minä tajuan lontoota niin ehkäpä siellä jotain pieniä irregulaarisuuksia esivaalissa on ilmennyt. Demokraattinen vaaliprosessi on monimutkainen ja vaativa asia. Pressan vaaleihin on tällä hetkellä 27 ilmoittautunutta ehdokasta. Eli kun Yoweri Kaguta Museweni voitti NRM:n ehdokkuuden ja oppositio on noinkin hyvin hajallaan niin tonnin laittaisin istuvalle pressalle voittajavetoon. 

Ihan oman elämän tasolla ei paljon uutisoitavaa ole. Salilla tamppaamista ja Tirpan kanssa tappelua. Se on se alkava uhma sellaista.

Käytiin me porukalla tänään ekaa kertaa uimassa. Siitä tykättiin, kaikki meistä.

Nyt thai-safkaa ja yks-kaks-kuustoista Niilin Erikoista. Huomenna mennään tapaamaan puuseppiä huonekalujen tiimoilta. Yksi vertas tekee kuulemma IKEA:n kuvaston perusteella mitä vaan sieltä löytyy. Jag vill ha en Bonde bord. Saakohan niiltä lihapullia?