Kävin vanhemman vartissa tapaamassa anger management-pojan mutsia. Eipä tuo sen kummallisempaa ollut kuin Suomessakaan.

Niinpä tänään pääaiheena (oikeastaan ainoana aiheena) ovat pohjoisessa pidätetyt 40 ihmistä. Syy: joivat viinaa aamulla.

Siellä kun on parissa districtissä asetettu oikein lailla juomisajat. Aloittaa saa puoliltapäivin ja ottamista saa jatkaa kello seitsemään asti illalla. Ennen ja jälkeen noiden rajojen on rikollista ja johtaa putkaan. Jos siis jää kiinni. Nämä 40 olivat jääneet, koskapa olivat olleet kiskomassa paikallisen koulun pihalla.

Kuullostaahan se vähän hassulta joo. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon se, että tuolle laille on ihan syynsä. Eivät ole suomalaiset niitä maailman pahimpia loppasuita vaikka kuinka isänmaata vihaavat klikit niin koittaisivat väittää.

Tuli mieleen toinenkin asia. Täkäläisten koulujen oppilaslistoilla on todettu olevan mielikuvitushahmoja. Koulut kun saavat valtiolta fyrkkaa pääluvun mukaan. Noita kuolleita sieluja ei ole kuulemma ihan vaan yhtä tai kahta. Että siitä vaan Kirsi-Petteri Nojapuita lisäilemään tietokantoihin sielläkin niin tulee sen uuden videotykin hynät hommatuksi.