Semmoista. Kauppaan olin posottelemassa kun alkoi takapää pompottamaan. Onneksi oli edessä alamäki ja sen päässä Totalin huoltsikka renkaanvaihtopisteineen. Sinne siis työntäen. Poijjaat hommiin ja tunnin päästä pois. Kolme euroa maksoi.

Siinä kerkisin taas katselemaan ympärilleni. Huoltsikka sijaitsee vilkkaassa risteyksessä joten kyllähän siinä kaikenlaista sukankuluttajaa meni ohi. Siinä on myös paikallinen kauppakorkeakoulu lähellä joten ihan mukavasti oli säärtä ja jakkupukuakin liikulla...

Muutapa tässä ei olekaan. Tai niin, koska tämä on päiväkirja niin pitää mainita että nyt on sitten nähty ihmisaivotkin asfaltilla. Lauantaina nähtiin se. Oli boda pusikossa ja ilmeisen äkkilähdön saanut matkustaja keskellä tietä verilammikossa. En tiedä mihin olivat osuneet, mutta lujaa oli tultu. Katsottiin E:n kanssa ensin että mikäs väenpaljous tuolla on, porukkaa kuin pipoa ja poliisiakin... Jaa, siinä on joku ajanut koirasta yl... Ei saatana! Niin tuore oli tapaus että ei oltu millään vielä edes peitetty. Ei tullut mieleen katsoa tarkemmin, mikä ehkä oli ihan hyvä. On meinaan edelleen ihan riittävän tarkka kuva verkkokalvolle palaneena.

U. ei onneksi tälläkään kertaa istuimestaan mitään havainnut kun sattui apukuskin puolelle sopivasti jäämään kalmo.

Pisti hillitsemään omaa kaasukahvan käyttöä se. Saa sitä muutkin miettiä, varsinkin näin Jussi-viikolla.

Huomenna julkaisen tämän vuoden Super-Tripla rivini, joten miettikäähän kukin tykönänne omia rivejänne.