Kerrotaan nyt sitten tastakin.

Olette jotkut varmaankin huomanneet etta tama popin superstara on taas Malawissa, adoptiopuuhissa. Hesus sentaan. Telkkarin tekstikanavalle pamahti eilen uutinen, jonka paa-aiheena oli "Madonnan lentokone on laskeutunut Lilongween." Jutussa vaitiolovelvolliset lennonjohtajat avautuivat nimettomina etta "joo, on se maan kamaralle tullut." Etta se siita vaitiolosta. Ei varmaan maksanut toimittajalle kuin pussin maissijauhoa etc. taman tiedon kaivaminen. Toki toisaalta saman infon olisi saanut silla etta olisi mennyt patsastelemaan KIA:n parvekkeelle. Ei niita koneita meinaan niin taajaan tanne laskeudu etteiko yhta charteria olisi pystynyt ihan itse bongaamaan.

Yksityiset malawilaiset ovat vuokranneet maastoautojaan Madonnan kolonnalle, joka kasittaa siis jonkun kymmenen kaaraa. Ei siita sen enempaa. Saadaanhan mekin ensi sunnuntai yona tod. nak. UNDP:n tai poliisin saattue ajamaan meidat kentalle. On kuulemma yoaikaan liian vaarallista seutua tuo lentokonesataman tie.

Oli juttu tasta adoptioinnista BBC:llakin. Siina popkuninkatar sanoi olleensa ensimmainen lansimaalainen joka Malawista adoptoi. Samalla han toivoi etta tama avaisi adoptiomahdollisuuksia muillekin. Lisaksi ei-naimissa olevien naisten on kuulemma vaikea saada adoptiolasta Malawista. Etta siksi hanen toisen ottolapsen "saaminen" on venahtanyt.

Jaahas. Vai etta ensimmainen? Mites kun jopa mina tiedan lukuisia lankkareita joilla alkaa kohta olemaan teini-ikaisia, vauvoina adoptoituja malawilaisia perheissaan? Ainakin kaksi vaimon tyokaveria, sinkkunaisia kummatkin, ovat adoptoineet taaltya lapsen...Ettei nyt vaan olisi vahan selittelyn makua ilmassa siksi, etta Malawin lain mukaan Madonna EI-SAISI-OTTAA-TAALTA-MUKAANSA-YHTAKAAN-KAKARAA. Han kun ei asu maassa etc. Mutta kun on tarpeeksi iso stara niin silloin joku muu kuin stara joustaa. Tietysti dollareista oikeisiin paikkoihin sijoitettuna voi olla kanssa paljon apua...

Joo ei muuta. Menen vanhaan kaupunkiin bongailemaan josko saisin nimmarin kasivarteeni.