Mä nyt vaan listaan pari asiaa. Älykäs lukija pystyy niistä sitten vetämään omia johtopäätöksiään mihin suuntaan ollaan menossa.

  • Parlamentissa äänestettiin oppositiolle johtajaa. Myös hallituksen kansanedustajat saivat osallistua/valita oppposition pomon. Tuloksena opposition johtajana häärää seuraavat 5-7 vuotta joku MCP:n nobody 117 ääntä saaneena. MCP:n pomomies Tembo (joka siis oli Bingun vastaehdokkaana pressanvaaleissa) sai peräti 8 ääntä. Ensitöikseen valittu jannu ilmoitti kunnioittavansa istuvan hallituksen mielipiteitä.
  • Poliisi tutkii, voiko se pidättää erään opposition kansanedustajan. kaveri on menossa naimisiin Mosambikin presidentin siskon kanssa, ja hän on Bingun mukaan saanut Mozin pressan olemaan antamatta Malawille bensaa lainaksi ja siten aiheuttaneen maan polttoainepulan. Niinpä sitä jouduttiin sitten ostamaan ihan rahalla. Sama jannu on Bingun mukaan saanut Mosambikin hylkäämään Bingun lempilapsen Zambesi-Shire vesiväylän rakentamisen (siis sen projektin, jossa ei ole alun alkujaankaan ollut mitään mieltä).
  • Bingu lähti FAO:n kokoukseen josta hän jatkaa Trinidadiin Kansainyhteisön meetingiin. Lähteissään presidentti otti valtionpankista 340 000 dollaria matkaeväiksi itselleen ja seurueelleen.