Täytyyhän sitä taas laittaa rivi sisään.

Ensin kuitenkin kerron Ugandan parlamentin aikomuksesta antaa kansalle joululahja. Ihan oikeasti. Käyttivät ilmoituksessaan nimenomaan noita sanoja. Kansalle joululahja.

Kansainvälinen painostus kun sai aikanaan aikaan sen, että Afrikan Helmessä ei saatu säädettyä ugandalaisten toivomaa homolakia. Nyt se meinataan saada voimaan ennen joulua.

Tässä uudessa laissa ei käytetä sanaa "homo". Sen sijaan siinä viitataan Ugandan rikoslain pykälään jossa määritellään epänormaali seksi. Poskihoito on muun muassa sitä...

Mitäs muuta? Opposition Besigye esittää Musevenille mahdollisuutta vetäytyä valtaistuimelta kaiken kattavan syytesuojan avulla. Pelko syytteeseen joutumisestahan M-Seiskaa pitää presidentin jakkaralla. Frank Zappan vienyt tauti on kuuleman mukaan Musevenilla pitkälle edenneenä seuranaan mutta syrjään ei voi astua koska a) pelko oikeudenkäynneistä ja b) kaaoshan siitä seuraa.

Tästä kaaoksen pelosta kertoi eilen se, että lehdessä oli juttu NRM:n viikonloppuna pidettävästä puoluekokouksesta. Jokainen osallistuja tullaan turvatarkastamaan. Tämähän on sinänsä järkevää mutta täysin ennen kuulumatonta ja kertoo siitä, että presidentti pelkää jo omiaankin.

Loppuun vielä ote presidentin puheesta kansainvälisenä HIV-päivänä:

“Those NGOs and whites come deceiving you that circumcision and condom use are the best ways to protect yourself against HIV/Aids. But I advise you to put padlocks on your private parts.”

Ei sillä näytä olevan väliä missä Afrikan maassa sitä meikäläinen lehtiä lukee. Samaa tuubaa siellä näköjään kuitekin on.

Sitten se bingo:

 

Musti Jauhojärvi

Kaverinsa Iivo Niskanen

Ploirin Vesa-Matti

Se lumilautailija Enni

Tuure Kilpeläinen

Presidentti Niinistön nimikkoporo ”Karpalo”

Pentti Siimes

Ritva Valkama

Sunny Car Centerin "Se seisoo. Siinä on saatana viisikymmentä tonnia betonia. Se on niin paljon, että sinä et sitä kaada." valomainos

Cheek

Naapurin Airi

Nettipoliisi ”Kylläpäs tiedotettiin riehuvista jengeistä! Tai siis eihän niitä ollut. Tai siis saatiin kuriin ne mitä ei ollut. Mutta ihan varmasti tiedotettiin. Kylläpäs!” Marko Forss

Anni ”sopivin ja pätevin, paino sanalla sopivin” Sinnemäki

Soininvaaran Ode heittelemässä edellistä nakkipiiloilla

Guggenheim

Rahikainen ja vilttikäärö

Perinteistä Itsenäisyyspäivää sitten kaikille. Paraatikin pidetään tänä vuonna siellä missä se kuuluukin pitää. Tai niin, moottoritielle ei enää ole asiaa. Tampereentie kelvatkoon.