Enkä tarkoita nyt kaikkien tervejärkisten ihmisten rakastamaa soosia. Toukokuussa 2010 hankittu läppäriä/sen kovalevyä tässä meinaan. Se onkin sitten semmoinen juttu, että jäi viimeiseksi tähän talouteen hommatuksi ko. skeibe-puulaakin masiinaksi. Kaksi niitä on ollut ja kaksi on mennyt sököksi noin vuosi käyttöönotosta.

Muuta: DHL kirmasi neljässä päivässä rap-sheettini elikkä rikosrekisteriotteeni ekvaattorille. Puhdas olen, ihan virallisestikin. Ei edes kutita mistään. Niinpä kiikutin tänään paperini Ambrosolille ja työluparumba saatiin käyntiin. Vastineeksi sain työsopimuksen lueskeltavaksi. Viisi sivua tiukkaa tekstiä, alkaen töihintuloajoista. Varttia vaille kahdeksan pitää open olla kustannuspaikalla ja viisi kertaa saa myöhästyä ilman pätevää syytä. Kuudes aiheuttaa puolen päivän palkan menetyksen. Liksaa tulee ja veroa&sosiaalimaksua menee. Sossumaksut saa takaisin kun soppari loppuu, toivottavasti parin vuoden päästä. Niillä voikin sitten aikanaan ostaa jonkun ritsa-Corollan a'la Junni-Masa.

Eli ei toi töihinmeno mikään kultakaivos tule olemaan, joskaan ei menetetty vapaa-aika ihan hyväntekeväisyyteenkään mene. Maksettu kahdeksasta neljään (sekin on sopparissa määritetty. Pääseepähän kokeilemaan kokonaistyöaikaa.) harrastus. Kaksi kerhoa pitää vuodessa keksiä. Veikkaan toisen asettuvan videokurssiksi ja toinen tullee olemaan jotain liikuntoa a.k.a. fudiskoutsaamista.

Mutta mutta... Nyt kun siellä muutosagentit ja yhteiskunnan tukipilarit alkavat pikkuhiljaa sijoittelemaan Siwan pussejaan viileämmän puolelle, lähelle Webereitään, nousee mieleeni suuri huoli omasta lomiinsopeutumisesta. Kolme lukukautta tulee ja Juhannuksenakin pedagoomikko ryntää kognitioimaan. 23.8. aloitetaan uusien maikkojen kanssa. 1.9. pärähtää sorvi käyntiin. 15.-23. lokakuuta on syysloma ja joulupukkia ruvetaan vartoomaan 17.12. Pikkusyrjäytyminen loppuu 8. tammikuuta, 22.-26. helmeä hiihdellään ja maaliskuun viimeinen ryhdytään parin viikon breikille. Huhtikuun 16. ruvetaan polttelemaan viimeisiä jäitä, ja niitä käryytetäänkin sitten kesäkuun loppuun.

Muuta puuta: U:n tarha meni tänään sulki. Oltiin läksiäispäivää viettämässä koko kööri. Tästä eteenpäin U menee kaksi kertaa viikossa neljäksi timmaksi tarhanpitäjän himaan kattauksella puoli tuntia lapsijoogaa ja loput leikkiä. Elokuussa pitää sitten katsoa uusi mesta. Työsuhde-etuna olisi ilmainen päiväkoti Ambrosolilla. Ongelmana sinne menossa on A) kuljetus (turvaistuinta on paha laittaa mopon tarakalle),  B) se on kokopäivätouhua, ei omia nannyjä. Mihin Hajira laitetaan? U. voisi ehkä mennä sinne parina päivänä ja Hajira siivota kämppää. Se taas tietäisi monoa Bettylle (joka nerokkaana ynnä oma-aloitteisena tyttönä meinasi pistää eilen mun repun pesuun. Pääsin hätiin ja pelastin ämpeesoittimeni kera puhelimen repun syvyyksistä. Ilmoitin myös peseväni kantimen ihan ite "kun mä tarviin tätä vielä tänään"). C) Hippuisen liian koulumaista miumaumukkaa. We shall see...

Punainen torppa 36. Milking Beach & paha kallistuma 45.