No niin. Vaalit menivät siellä Suomessa. Ei tainnut olla liiemmin palavia autoja, katutaisteluita ja muita torakan tappamisia agendassa? Hyvä niin.

En ala omaa mielipidettäni vaalien tuloksesta julistamaan, kovinkaan paljoa. Sen sanon, että paikka paikoin meni ihan loistavasti, paikka paikoin ei niinkään. No, semmoista on demokratia.

Tämä vaalitulos on kuitenkin paljastanut yhden aika jännän piirteen Suomen kansasta.

Se on se, että Perussuomalaisten vastavoimat, nuo itsensä liberaaleiksi ja suvaitsevaisiksi demokratian kannattajiksi julistaneet ihmiset tuntuvat aika suuressa määrin olevan jotain kaikkea muuta. "Muutan pois Suomesta, tulee ihan kamalaa, kohta ollaan leireillä koko porukka, polttouuneja lämmitellään jo..." Voin vain kuvitella minkälainen meteli olisi noussut jos PeeÄss kannattajisto olisi toisenlaisen vaalituloksen ladannut ilmoille samanlaista itkua ja parkua.

Ihan oikeasti. Itse luin joka ikisen vaaliohjelman läpi (tai no, RKP:tä en vaivautunut). Perussuomalaisten ohjelmassa oli hmm... "lystikkäitäkin" kohtia rappiotaiteineen (jota sitäkään ei oltu kieltämässä). En kuitenkaan kuullut marssivien nahkasaappaiden pauhua, en kilometrien pituisten junien kolketta niiden vetäessä kyydittävät vain menolipun kanssa kohteisiin. Siellä oli huonosti kirjoitettuna paikoin ihan hyvääkin settiä (nuorten opiskelevien lapsiperheiden suurempi tukeminen nyt esimerkiksi).

Tiedättekö että vastustajan demonisointi ja hänen ihmisarvonsa/älynsä/tms kyseenalaistaminen on... ("Kaikki eivät saisi äänestää, siellä ne luku- ja kirjoitustaidottomat lähiöjuopot jne. Saksa 1930.  Ja Toni Halme...")

 Niin. Aika tyypillinen piirre fasismille.

Niin että muuttakaa vaan sinne Pohjois-Koreaan. Siellä tuntuu se henkinen koti muutenkin olevan jos ei demokratia kelpaa. Mä olen vähän vähän pettynyt teihin.