Emppahan tuolla omassaan jo viikonlopun tapahtumat paapiirteissaan kertoikin.

Yllatysbileet vaativat talta bloginpitajalta vahan nayttelijanlahjoja. Kavi ilmi nimittain jo perjantaina, etta holiday resort oli tuplabuukannut mestat viikonlopuksi. Vaikka tuskinpa ne sita vahingossa olivat tehneet. Me kun olimme aikoneet menna sinne vasta lauantaina. Jos joku muu porukka on halunnut pe-su setin, on meidan kohdallemme luonnollisesti silloin sattunut kirjanpitoerhe. No, mene ja tieda.

Siina piti kuitenkin vaannella naamaa kuin pula-ajan Petelius pettyneen oloisesti keskella supermarkettia kun Laura soitti Emmille huonot uutiset.

Kavaisin myos paikallisessa baarissa katsonmassa jalkapallon potkintaa britanniasta. Meilla kuten muuallakin Malawin kotivastaanottimissa olisi pystynyt erottamaan Chelsikin hyokkaavan sinisissa asuissa oikealta vasemmalle (musta-valkoruuduissa joukkueet olisi erottanut abramovitslaisten tummemmasta hipiasta). Baarin etela-afrikkalainen palvelin tarjosi Kuninkaallisen Arsen matsin, ja koskapa irkut olivat siella + meikalainen osti Fabregasin ja Van Persien seuraksi myos Adebayorin paatin menna sinne (sijoitus 18 807/406 pistetta). Jessussiunaa kuinka paikalliset gloryhunterit messusivat telkkaripelia! Siina samassa kului toinenkin kanankoipi. Puhumattakaan tanskalaislahtoisista lageroluista. Kaikenkaikkiaan mukava mesta siis. Parin viikon paasta on edessa Merseysiden derby, jota ajattelin menna todistelemaan Africanaan.

Bileet olivat kivat. Niin kivat, etta paikan paalla kuultiin siina yhdeksan maissa Empan huikea kukkoimitaatiokin. Se oli oikeasti tosi hyva.

Sunnuntain jarvisessio alkoi vuorostaan isopahasusi-imitaatiollani. Ostettiin nimittain pari uimapatjaa mutta ei loydetty pumppua niita varten. Otsasuoni pullollaan on sinun patjasi taytettava. Empasta ei ollut siihen hataan apua. Poloinen kun vaelteli viela vahan lauantaisten varjojen mailla. Sain patjan kuitenkin tayteen, ja silta olikin kiva putoilla Malawijarven aalloissa.

Tanaan kavin paikallisella Vekan Penalla hommaamassa uuden takarenkaan kiesiin. Rengaspuljut nakojaan ovat ympari maailman suht samanlaisia. Nailla ei tosin ollut tissikalenteria missaan. Sovinistina lasken sen vakavaksi puutteeksi pajalle.

Piti tassa menna salillekin, mutta enpa taida jaksaa. Niinhan se meni etta levossa kehittyy ja lahjattomat reenaa.