Voi parlamentti minkä olet menossa tekemään.

Meinaavat esitellä lain, jonka mukaan ne vanhemmat, jotka eivät pysty huolehtimaan lapsistaan voidaan tuomita sakkoihin tai pahimmassa tapauksessa heidät voidaan jopa tuomita vankilaan.

Skandaali! Tämä on taas sitä läntisten tapojen kopiointia ja kolonialismia! Malawin kulttuuriperintöä nakerretaan taas hirvittävällä tavalla! Tästä ei seuraa mitään muuta kuin anarkiaa, koska lapset eivät enää opi kuria ja järjestystä.

No juu, onhan siinä ristiriita että isi tai äiti joutuisivat vankilaan kasvattamatta jättämisestä. Silloin isi tai äiti ei missään nimessä voi olla kasvattamassa lapsiaan.

Onhan se törkeätä, että ihmisen pitäisi vähän niinkuin miettiä ennen n*saisua että voisikohan tällä rakkauden festivaalilla olla jotain seurauksia? Mitenkähän on, onko meillä resursseja kasvattaa/pitää huolta mahdollisesta uudesta suusta (sillä sitähän tuo lakiesitys suomeksi tarkoittaa. Ei siinä tarkoiteta mitään kasvattamista tai muuta sen sellaista turhaa hapatusta. Kerran päivässä pitäisi pystyä lapselle antamaan nsimalautanen eteen ja that's it. Tästä muistuikin mieleen homokuhinan keskellä lukemani erään malawilaisen emigrantin kommentti Ameriikan Yhdysvalloista. Hän valitteli, että jos homous sallittaan, niinkuin se on sallittu jenkeissä, tulevat seuraukset olemaan seuraavat: Vaimot alkavat määräilemään kodeissa ja lapsen lyömisestä voi joutua vankilaan. "Ajatelkaa, täällä voi ihan oikeasti tapahtua niin")? Ja jumansgekka, mitään spärdäriä en varmana laita. Sekin on lännen keksintöä ja varmana noiduttua. Jos kumin laitan niin varmasti köli lahoaa.

Tällaista pään pyörittelyä oli tarjolla tänään.