You're in a jungle. You gonna die. Lähtee n. 24 minuutin kohdalta.


http://www.youtube.com/watch?v=eoSFhHAh-vw

Tunnin verran rypistystä ajalta, jolloin Pappa-Tunturit kulkivat 90, kesätöitä piisasi, purjehduskengät ilman sukkia olivat muotia ja Lahden Sinistä sai viidellä kybällä kassillisen (jos oli hakija).

Viikot alkoivat taas lentämään kun ei ole vanhempainvartteja sun muita illanistujaisia. Sataa sataa ropisee. Kilsa menee altaassa rinuli&poikakroolia 32, mailiin tarvii kuitenkin rapia 50 min. Uimataidotonta räpistelyä siis, kantapää/nilkat/akilles kun ei oikein kestä juoksemista asfaltilla kúin kerta-pari viikko. Koiranpaskaa puutarhasta lapioidessa...Vesijumppaa.

Kerron hassuja kaupungilta.

Tuossa Oasis-mall:in kupeessa on ollut Centenary Park-niminen puistikko. Nimensä mukaisesti se on puisto, johon sitten on joskus aikanaan annettu lupia pistää pystyyn väliaikaisia telttaravintoloita sun muita.

Kokenut Afrikankävijä saattaa jo arvata mitä niistä telttaravintoloista on evoluutio kyhännyt.

Tämä yleinen puisto tuli ensiksi aidatuksi. Sitten sinne oli noussut muurattua kyökkiä, kokin asuinsijaa, tarjoilijoiden dormatoryjä ja ihan vaan normi-bordellia.

Sitten oli koittanut toinen vaihe jossa teltat vaihtuivat puurunkoisiin, ruohokattoisiin bandoihin.

Kolmannessa vaiheessa paikalle rakennettiin kolmikerroksisia ostoskeskuksia joissa oli kuntosaleja ja pihalla 25 metrisiä uima-altaita. Sen verran nyt liioittelen että puhun altaasta monikossa.

Antoivat 91 päivää sitten kunnan taholta ultimaatumin, jonka mukaan olisi syytä purkaa nuo sopimuksia rikkovat rakennelmat. Puiston "vuokrannut" taho sanoi lehdessä että on ihan kohtuutonta sanoa näiden pikku järjestelyjen olevan jotenkin sopimuksen vastaisia. No ok, ehkä siellä on joku yksittäinen betonipolku tullut tehtyä "viheralueen ylläpidon vastaisesti" mutta muuten on kyllä ihan turhaa niuhotusta.

Panivat eilen aamuyöstä koko alueen caterpillareilla ja tankeilla paskaksi. Siellä oli kaupungilla vihaista jengiä. Ja ymmärtäähän sen. "Muutama" yrittäjä oli kuitenkin tehnyt vuokrasopimuksen tiloistaan ja nyt kaikki on siellä tiilimurskan alla.

Kampalan kaupunginorkesteri on hirveän aktiivinen ihmisten ovien koputtelussa jos he ovat rakentaneet kanahäkin omalle tontilleen ilman lupia. Eipä sillä, järjestysssääntö kieltää kyllä noi lehmät ja vuohet. Anyway, kanahäkkejä hajotetaan ihmisten pihoilta.

Centenary Park on röyhkeydessään oma lukunsa. Jännä vaan että sitä mestaa on rakenneltu kahdeksisen vuotta... Joku ei vissiin enää saanut teerahaansa. Varsinkin kun yleisesti tiedetään ainakin kolmen ison hotellin sijaitsevan osittain ns. kunnan mailla.

Täällä se vasta ilo onkin kuulkaa maksaa veroja...