Tai Lullaby. Olen siis vanha kun VH1 soittaa silloin tällöin kunnon musiikia. Saisikohan jostain 90-luvun alun ViVa:a näkymään?

Pienen pientä sivupohja oggelmaa on puskenut kanssa. Kokeillaan nyt tällä hetken aikaa.

Voi kuinka olikaan taas tänään (eilen) niin tavattoman vahva ja romanttinen olo. Salilla varttia vaille kuusi könysin juoksumatolle pyöräilysessioni jälkeen (siinä oli ollut tuhti Malawintäti 20 minuuttia tamppaamassa ennen mua). Yksi paikkaa pitävistä kinuskeista tuli kahden minuutin jälkeen näyttämään mulle kelloa. Ei häätääkseen vaan varoittaakseen tulevasta blackoutista. Sanoin tietäväni tilanteen ja vetäväni tän Apparan lyhyen ympäri jäljellä olevassa kymmenessä minuutissa. Hassua miten sitä katsoo kilometrimittaria ja ajoittaa menoaan sen mukaan. "Nyt ollaan Muurahaissaarella...) Siellähän sitten jalkakyykkäilin lopulta taas kynttilänvalossa.

Muutenhan liikunta on ollut soutelemista pitkää matkaa mummolaan. Siitä tykätään täälläpäin kovasti.

Postaus ilman politiikkaa on postaus ilman politiikkaa. Joten nyt politiikkaa:

Perustivat tänne keväällä ennen vaaleja Lomwe-heimon kulttuuria säilyttävän organisaation. Ei siinä mitään. Melkein kaikilla kansoilla täällä on jo omat "Kivennapalaiset Porsoossa"-järjestönsä.

Lomwe-organisaation pomona nyt sattuu kuitenkin olemaan täkäläinen istuva presidentti. Kuuluminen ko. heimoon/ihan vaan organisaatioon avaa tätä nykyä paljon ovia. Eikä pahaa tee DPP:n jäsenkirjakaan. Ilkeämieleisten mukaan jos haluaa saada töitä/pitää työnsä valtionhallinnossa, on kuulemma suotavaa liittyä heti jompaan kumpaan. Mielellään varmaan molempiin.

Hyvä. Etniset erimielisyydet ovatkin vielä puuttuneet tästä konkurssista.