Oikestaan ne olivat tällä kertaa student led conferences. Muksut esittelivät vanhemmilleen portfolioitaan. Itse olin rehellisen suorasanainen, arvostusta saaden.

Viikko vielä ja sitten tingatingaa entisessä orjakauppalassa. Meni vähän jännäksi tämän suhteen kun halusivat mun passin työlupaa varten. Eli saas nähdä saanko proopuskan takaisin ennen määräaikaa. Kovasti toimiston plikat vakuuttelivat, että suhteet ovat immigrationiin kunnossa. "Hoituu viidessä päivässä."

Pahana kurkena tässä on se, että kaikille tutuille, myös siis U:lle ja E:lle oli tullut sama ukaasi passin suhteen. Samaan aikaan. Tämä kielii siitä, että immigrationiin ollaan taas saatu tilattua jostain lisää viisumitarroja...

Ilmoitin koulun toimistossa jättäväni lopun vuoden työt väliin, jos ensi perjantaina ei leijonakantinen ole hallussani asianmukaisilla liitteillä varustettuna. Sanoin myös olevani tosissani.

Muuta: Eilen olin sydän kurkussa kun ranskan keskustelukerhon vetäjä tuli kertomaan, että belgioppilas-D ei ole saapunut paikalle. Siinä sitten juostiin kolmeen pekkaan pitkin koulua ja kuuluteltiin. Lopulta näiden jälkeen poika löytyi pihan kiipeilymerirosvolaiva-hässäkän sisältä piilosta. Oli ollut mielestään hyvä läppä tämä. "Pesäpallomailaa. Pesäpallomailaa. Pesäpallomailaa heilautan..."

Hämmennyksellä olen Ranskan tapahtumia seurannut. Tai siis niistää uutisointia. Vihjeeksi medialle voisin antaa, että jos se kuullostaa sialta, näyttää sialta, ääntelee kuin sika ja käyttäytyy kuin sika niin aika suurella todennäköisyydellä se ei ole Kuningastiikeri. Samoin Ranskan presidentinvaalissa yksi ehdokas ei ratsasta tällä tragedialla (en ole ehdokkaan kanssa samoilla linjoilla monestakaan asiasta). Sen sijaan hän sanoo ihan sitä samaa mitä hän on sanonut jo kauan. Sen lusikan voisi ihan oikeasti ottaa jo kauniiseen käteen ja jättää lepertelemättä.

Mistä tulikin mieleen itseäni sangen suuresti harmistuttanut juttu.

Koulun kuudesluokkalaiset menivät kahden yön luokkaretkelle Sipi Fallsille. Vaellusta yms.

Hienosti mun fudisjengissä mukana vetänyt Egyptin tyttö (pisteet siitä toki että sai tulla skulaamaan) jäi himaan. Perhe kun ei voi taata 11-vuotiaan tytön kunnian säilyvän yli öiden retkellä. Ttu sanon minä tähän.

Sori. Meni kiihotukseksi. Ei pysynyt asanoilla hommattu harmoninen olo. Hassua miten on taas noin kolme senttiä pidempi olo kun vähän venyi.