17 oppilasta ja yksi maikka. Sen verran meni eilen kun salama iski koulutaloon. 36 muuta on vielä sairaalassa, joten luku varmaankin tulee nousemaan. Helsingin Pravdassakin näkyi olevan asiasta juttua, joten lukekaa sieltä enämpi.

28  ihmistä on nyt viikon sisään saanut lähdön säkenöivästä voimasta ja sateet ne senkun jatkuvat. Kampalassa näiden kukkoloiden päällä on suurin piirtein joka toinen päivä aikamoista valoshowta.

Parlamenttikin oli nahistellut aiheesta. Siellä oltiin kovasti kyselty hallituksen preventtaavia toimenpiteitä näitä salamaniskuja vastaan. Siis ikäänkuin syyttäen. Huhuu taas! No ok, jonkin sortin valistus saattaisi olla paikallaan. Voisi olla asiallista kertoa ihmisille että sen savannin ainoan ison puun alle ei ehkä kannata mennä ukonilmaa karkuun. Kouluihin voisi harkita ukkosenjohdattimia. Joo. Mutta että hallituksen vika jos Ukon vasama läpsähtää yksilöä nuppiin?

Olin salilla aamusella ja jätin auton parkkiin Nakumatin parkkihalliin. Niin jättivät kaikki muutkin. Ei ollut missään mitään merkintöjä mistään erikoisesta tapahtumasta. Ei mitään naruvirityksiä ajonestoina tms.

Palasin ähräyksestä ja poltin päreeni totaalisesti. Voi vitun urpot taas! Siellä oli parkkihallissa, kaikkien autojen keskellä, katonmaalaus menossa. Arvaatte varmaan oliko maalitäppää kiesien pelleillä? Oli. Kalkkimaalia. Vitun paskapäät! Ei mitään suojia tms. käytössä. Saapuessani  meidän auton kohdalle siinä oli juurikin rastaveli sutimassa. Annoin ensin asiallisen palautteen ja kehotin putsaamaan roiskeet just nyt. "Wad aar juu hwait man complaini' bout? Me do me work, that's all. Juu hwait man complain too much. I don like complaining hwait man. Go home, Sir."

Ei ei ei ei ei!  Siinä hallissa oli maalattavaa pintaa paljon sellaisissakin paikoissa, joissa ei ollut autoja. Piti sitten kuitenkin aloittaa justiinsa tasan siitä missä niitä kiesejä oli parkissa. Ja niillä oli siellä ihan työnjohtajakin ohjeistamassa. Työnjohtaja, jolta kysyin ihan suoraan, annettuani ensin värikkään palautteen maalari-Marleylle, että "liikkuuko siellä päässä yhtään mitään?" Hän ei nähnyt mitään muuttamisen arvoista toiminnassaan.

Mä en pysty taas käsittämään, mutta mähän olenkin VHM.

Taidan tästä mennä pesemään kiesiä, sillä eikös tuo kalkkipohjainen kama ole pidemmän päälle ihan pätevää vahan/maalin/pellin poistajaa?

8.