Sellainen vissiin murtui eilen järvellä polskiessa. Kiveen kolautin. Ei kuitenkaan mitenkään pahasti. Kyllä sillä pystyi polkuergometriä junnaamaan.

Hillittömän hauska juttu oli taas lehdessä. Oli noidan lentokone rysähtänyt Blantyressä talon katosta läpi. "Lentokone". Siis halkaisijaltaan n. 60 cm pajukori, jota käytetään maissijauhon tekemiseen/kuivaamiseen. Noidat lentävät sellaisilla.

Poliisihan tietysti kutsuttiin paikalle ja syyllistä etsittiin. Kinkereihin pyydettiin myös lähistöllä asunut noitatohtori, joka asiantuntemuksellaan meni ja manasi pajukorissa asustelevat pahat henget loitommalle. Poppamies myöskin ilmoitti että hänen henkiset kontaktinsa sanovat syyllisen olevan erään nainen lähikylästä. Hän myöskin sanoi, että ko. lentolaite voi kuljettaa maksimissaan 2000 ihmistä ja kuljetella näitä pitkin poikin pientareita. Mosambikiin ja Lontooseen asti. Lentokonetta oli kuitenkin tällä kertaa lentänyt lapsi, jonka missiona oli ollut tappaa talon omistaja. Juoni oli epäonnistunut koska "Tupoleviin" oli tullut tekninen vika, jonka seurauksena se oli syöksynyt alas. Syylliseksi epäilty frouva käytiin hakemassa naapurikylästä ja vietiin putkaan, jossa hän on edelleenkin. Olivat ne sitten vieneet myös noitatohtorin pahnoille. Ei ole kuulemma kovin helppoa näissä tapauksissa saada ehdotonta totuutta selville.

Vaadinkin tästä eteenpäin jokaiseen malawilaiseen pajukoriin lisättäväksi ainakin pari mustaa laatikkoa. Hätäliukumäet ja happinaamarit tulisivat vissiin kanssa tarpeeseen. Aion myös ottaa yhteyttä kaikkiin suuriin lentokonevalmistajiin. Tässä on meinaan nyt markkinarako kansainvälisen lentoliikenteen valloittamiseksi.. Pitää vaan saada nuo ferrarimaiset luotettavuusongelmat jotenkin ratkaistua.