Vaikka toiset sanookin etta sina olet ylpee vittupaa... Niinhan ma olenkin. Toiset ovat oikeassa.

Sanokaa "Terve!" Bishop McKenzie International Schoolin uudelle 9-vuotiaiden opettajalle!

Kavin tanaan alakoulun reksin juttusilla, ja aitiysloman sijaisuushan sielta patkahti. Lokakuusta huhtikuuhun. Ihan tarkkoja paivia ei viela ollut tiedossa, mutta ne selviavat tuossa ensi kuun puolessa valissa, samalla kun menen perehtymaan kouluun 13. ja 14. paiva opettajien suunnittelupaivina. On kuulemma sijaisuuksiakin koulussa 130-150 paivaa vuodessa. Lisaksi principal kysyi etta kauanko ma vaikutan Malawissa, ja kuultuaan etta 2-3 vuotta oli ensi vuosi tod. nak. hoidossa. Jos en siis ryssi aivan totaalisesti englannilla opetustani. Luvassa on lukuaineita, ja taito-ja taideaineet ovat erikoistujien hommaa.

Harmin paikkana pitaa todeta, etta Empan kaveripoppoo syoksyy lokakuun alussa tanne pariksi viikoksi. Toivotaan ettei sijaisuus siis ala ihan heti lokakuun  alusta.

Negapuolelle lisataan myos maanantaina alkanut flunssa. Oltiin salilla, ja lahdin sielta pelkka t-paita kreikkalaista kiekonheittajapatsasta muistuttavan jumalaisen ylavartaloni verhona. Oli tarkoitus antaa vahan silmakarkkia kotimatkalla kaupan tytoille... Paha virhe. Nyt on rakaa paa taynna, ja kaikki jotka meikalaisen tuntevat tietavat kylla kuinka herttainen ihminen ma olen kipeana. Voi Emppa parkaa.

Semmoista siis tanaan. Jumaleisson etta on helpottunut olo. Pitanee heti tilata AutoBild ja BMW:n kuvasto. Taytyyhan ne koulusta saatavat miljuunat dollarit sijoittaa, ja mika olisi parempi kohde kuin aivan totaalinen mulkunjatke kiesiksi? Ai niin, Emppa ja aitikin lukee tata... Joo, laitan saastoon enka tuhlaa. Mutta 125 kuutioisen voisin tyomatkoja varten ostaa. Ai niin, Emppa ja aitikin lukee tata. Menen bussilla enka osta kevaria. Enka myoskaan sekoita keltaista Jaffaa ja Kossua toisiinsa. Malawi Ginia ja SoBon Tonicia kyllakin voisin tana iltana (onhan pikkulauantai ja duunia tiedossa) vahan sekoittaakin.

Bubballe tiedoksi etta Everton on 22 pelin jalkeen kakkosena 7 pojoa Manua perassa. Pahaa loukkaantumiskierretta vaan pukkaa otteluruuhkassa.

Bwana out.

edit: Just joo. Nurmisen Kaitsu! No, onhan se ihan jyra nykyliigaan. Tai jotain. Ja Till Lindemann lahtee Rammsteinista. Ei tullut sitten sitakaan pumppua nahtya oikeassa kokoonpanossa.