If you see a crodile, don't forget to scream. IIIIIIIIKKKKKKK!

Missä palmupuut on puita vaan.

http://www.youtube.com/watch?v=GeuAcYe4C6Y "Heiiiiii tuolta saapuu..."

Koulu alkoi, isältä ja poja... tyttärelle. Voi kuinka pieni ihminen on nauttinut uudesta miljööstä. Iskä on koittanut olla poissa tieltä mahdollisimman paljon ts. en ole kantanut kassia pukuhuoneeseen. Hyvin on lähtenyt.

E jäi töistä pois. Tai siis rupesi loiseksi. Firma kun ei saanut paperitöitä uuden sopparin tiimoilta valmiiksi ennenkuin vanha hapantui. Tässä olen siis perheen päänä & elättäjänä. Ei muuten keikuta meikäläisen liksoilla kovinkaan kauaa näillä leveysasteilla... No, onneksi vallitsevaan tilaan on varauduttu. Notta ei tässä hätää. Kuten Irwin aikanaan sanoi "...rahahan on käyttöä varten". Sanoi se muutakin (tai taiteilija Salmihan se lienee ollut) lentäviä mattoja kera sarjassaan mestarien. Rinkelinkadun riemu ja ratto.  No joka tapauksessa, tuolla se pikkuvaimoilee taas lasagnea vääntäen. Koitan olla neuvomatta.

http://www.youtube.com/watch?v=Wl2ouOTf_9c   Lisää riemua ja rattoa. Sori, Kekkonen ei ole tässä ministeri vain. Se täytyy teidän laulaa ihan ite.

ACDC-termistöä englanniksi olen koittanut opetella. Thunder!

Kasvain-kollega oli torstaina töissä ja perjantaina himassa morfiinilla. Pidän kiinni sopimuksestamme ja jatkan kiusaamista/vittuilua. Enkä kysy "Kuinka voit?" Vaikeata se on, mutta se nainen ei ansaitse nyyhkyttämistä/voivottelua/yääääh voi voi. Toi oli sitten englisismi. "Se ei halua sitä" on suomalainen versio. "Samoin sano savenvalaja"-tyyliin... Pakatkaa kuitenkin vaimolle mukaan mun tumma puku. Varoiksi.

Pistänyt vähän taas perspektiiviin asioita tuo... http://www.youtube.com/watch?v=IuTUMD-WzlM

 

Joten mikäs meillä tässä olessa. Hail and kill.

http://www.youtube.com/watch?v=D2hE4XO8rF4