Siis mitä? Imaginäärinen suihkuletku menty poistamaan punaisen mökin saunasta? Kuinkas nyt voi raavasta paistaa kiukaan kyljessä? Kai sentään apaa on hommattuna?

Vähän on harmitusta ilmassa. Siellä on juhannus, vettä sataa ja kaikilla on niin kivaa. Olisi kiva nähdä että polttaako se Sale tosiaan latonsa.

No, totuuden nimissä täytyy sanoa että on niitä valmisteluja täälläkin tehty. Chateau Gosanblöötä on kuulemma luvassa vieraiden matkalaukuista. Veikkaukseni tiimoilta sitä en varmaan pääsekään nauttimaan. Tänään lähtee varmuudella lauluun toinen kärkipäähän sijoittamistani jengeistä, ja pahasti vaikuttaa siltä että se on meikäläisen mestarisuosikki. Grillaustarvikkeita olen haalinut selkä vääränä. Kolme korillista. Lisäksi kävin hommaamassa kiesiin uuden takarenkaan. Eiväthän ne enää F-ykkösissäkään ajele slickseillä. Oli ruvennut jo yhdestä paikasta kankaat katselemaan maantienpintaa, joten eiköhän se gummi tullut ajettua aika finaaliin.

Notta ei sitten muuta. Älkäähän päätykö tilastoihin.

 

edit: Tajusin vasta että täytyyhän jotain hyvitystä saada neljän sakkiin oikean maan saamisesta. Eli siis sääntömuutos nimimerkillä omakin lehmä ojassa: Neljän sakkiin mutta väärään paikkaan (eli siis lex Portugali, joka marssii finaaliin) 1 pojo.