Lomat ovat. Telakat tyhjenevät. Onhan noita, tukiaisia, lentosukissa ja muissa.
 
Uimahalleihin ollaan hurahdettu U:n kanssa. Minkä helvetin takia pitäisi maksaa pari kybää sisään jonnekin missä ainoa ekstrapalvelu verrattuna kunnalliseen uimahalliin on A-oikeudet altaassa lilluvalla baaritiskillä? Ollaankos me suomalaiset aina ihan viksuja?

Kaikkein pyhimmässä olin eilen. Jokerit vei jatkoaikapisteen. Semmoista se on. Paljon oli tuttuja ja hyviä juttuja. 35 vuotta meni matseja Rinkelinmäellä ennenkuin istumapaikkalipun itselleni ostin.

On huilailtu ja nukuttu pitkään. Lihapiirakkaa ja muuta eines-ruokaa on ahdettu. Sitä teollista makua ei kotitekoisella lihiksellä tavoita.

Täällä on hirmu hienoa ja ihan kauheasti kivoja ihmisiä.

Nimeni on kuitenkin dingo. Joskus vielä tullaan kotiin ja jäädään.

Huomenna liitetään Elsa ***** ****** kristilliseen seurakuntaan. Kiitoksia soveltavasta aikataulusta pitää antaa KuinkaKorkean seurakunnalle. Erikoistapauksille erikoisjärjestelyt ja ei turhia mukinoita, puolin ja toisin. Sitten Bwana ja U. aloittelevat viimeisen viikkonsa näillä lakeuksilla. Ensi lauantaina valkoinen on taas vihreää ja Valioliigaa ei tarvitse streamata tai mennä katsomaan Kamppiin Elmon baariin. Double E. tulee jahka pienempi madam saa passinsa eli loppiaisen jälkeen.

Kun Aurinko nousee on pakko liikkua. Tai tässä tapauksessa mennä himaan, tehdä makaronilaatikkoa ja haikailla Forssan punajuurisalaatin perään. Ekan viikon syön kuitenkin oikeata palak paneeria rotilla. U:lle chicken biryania.

Täällä olo on ollut aika katarsis. Vaikka eipä sillä, onhan noita jänniä paikkoja taas jokunen syksyllä ollut. Nyt alkaa taas olemaan sellainen fiilis että "Saa tulla." Vois koittaa taas päivittää tätäkin useammin.