Kipeana. Flunssa. Neljatta paivaa. Silti koululla.

Minka ihmeen vuoksi?

No katsokaas kun lapsoset ketterat menevat tanaan kurkkimaan paikalliseen painotaloon miten moderni painokone tuottaa tietokone suunnittelun sun muun jalkeen valmista produktia. Oli aikeenani sen jalkeen suksia kotiin sohvalle parskimaan, mutta eihan taalla ole ketaan joka voisi tuurata. Paiva on muuten helppo, kaksi tuntia musiikkia, ranskaa, kirjastoa ja sitten iltapaivalla pari lessonia sita 60-luku juttua. Ei vaan meinaa silmat pysya opella millaan auki.

Olen koko alkuviikon ihmetellyt taas itseani. Perkele. Osa ihmismielesta sanoo tosiaan etta" jaa kotiin". Sitten kuitenkin jostain sielun syovereista pomppaa se protestanttisen tyomoraalin omaava aidin pikku nappisilma-opettaja sanomaan etta "siella ei kukaan oo tekemassa sun toita, jos jaat himaan niin silloin tulee huolehdittua etta asiat menee pain veeprinkkalaa."

Ja ma oon vaan sijainen! Kylla mulla on jotain piuhoja pahasti ristissa tuolla konttorin puolella. Pitaa pyytaa vissiin taman puodin rehtoria mainitsemaan mun ylivertainen tyomoraali tyotodistuksessani...

Huomenna en tule! Niin varmaan...