Sekä ruotsalainen v*ttuilu?

Heh heh. Emppa kertoi mulle aamulla eilisessä lehdessä olleen hupailun. Meiltä Capital-Hotelia kohti ajettaessa, juuri ennen liikenneympyrää, on tyhjillään oleva toimistorakennus. Nyt ko. talo pitää purkaa koska se on turvallisuusriski presidentille. Sinne voi sniperi mennä vaanimaan Presidentialia pitkin isossa Mersussaan matkustavaa Bingua.

Onko Bingu paranoidi? Vai onko hänellä parempaa tietoa maan henkisestä tilasta/poliittisesta ilmapiiristä? Veikkaan ensimmäistä vaihtoehtoa. Jos kyseessä on jälkimmäinen, voidaan kai todeta että kusessa ovat.

Äitienpäivää viettävät tänään täällä. Eli meno on kuin sunnuntaina. Ei ketään ei missään. Paitsi Flames täällä Cresta-hotellilla aamupalalla. Joukkueen keski-ikä on naamojen perusteella ehkä 18 vuotta...

VeeKoo joutui eilen tekemään 24h vuoron. Sehän tiesi sitten kahta tuuraajajamppaa yölle. Puoli kymmeneltä yhytin toisen heistä nukkumasta autotallista... "What the fuck were you doing inside the garage? Your post is at the gate. Oh! That's your pillow. So you were sleeping. Do that once more and I will inform you... *vartijan kitinää huonolla englannilla* Just watch me."

Jumalauta että vitutti. Toisaalta: Vaatiihan se aika kovaa närviä sijaiselta käyttäytyä tuolla lailla. Veekoon häädin tallista ma-ti ehtoona... Firman säännöt kieltävät jannuja astumasta millinkään vertaa vahdittavan talon sisälle. Teoriassa puhelinsoitto riittäisi siis antamaan kenkää kummallekin. Käytännössä: Ei viitsi romahduttaa kahta perhettä. Sitä paitsi G4 ei täällä tee yhtään mitään vaikka valituksia heidän toiminnastaan satelee jatkuvasti. Saa nähdä muuttuuko toiminta jos/kun vartsafirmaan kyllästyneet lähetystöt päättävät tehdä omat ratkaisunsa. Kilpailevaa firmaa ei tosin oikein ole. Aina voisi toki palkata yksityiset vartijat. Siinä taas on konsulin mukaan (joka on tätäkin vaihtoehtoa kokeillut) se huono puoli että kundeilta menee viimeinenkin ryhti toiminnasta. Yksityisillä vartijoilla kun ei ole univormua, ja ne ovat täällä tosi kova juttu.

0-1. Kuningas 84. rp.