Ei vaan. Johan tuollakin otsikolla on näpytelty Il Postinon kaverin toimesta. Kertoilenpa siis China Barista. Onhan ko. maailmanlopun ravintola tässäkin blogissa jo monesti mainittu. Kyllä se oman entrynsä ansaitsee.

Tämä roadhouse sijaitsee Lilongwen huvialueella numero 47. Samoilla kulmilla on muitakin vastaavahkoja juottoloita. Tämä on valikoitunut suosikiksemme dj-musiikin ja muutenkin erinomaisen menonsa vuoksi. Eikä paikalle ole todellakaan pahitteeksi kiinalaisbaarimikon puoleen selkään ulottuva maailman rumin mulletkaan (=takapiiska lyhyeksi kynityllä päälaella. Ei ole kyllä kaveria nyt pariin kertaan näkynyt. Täällä kiinalaisen ja japanilaisen tottumaton erottaa toisistaan kiinalaisen ruman kampauksen ansiosta).

Regatta ja hiphop jyräjävät ämyreistä, hiki haisee ja valkoisia koitetaan joko taskuvarastaa tai iskeä. Riippuen yleensä sukupuolesta. Puolilta öin tanssilattian reunoilla nukkuu etanolikoomassa yleensä viidestä kuuteen malawin poikaa. Näitä vekkuleita ei kuitenkaan häädetä pihalle, sillä yleensä he herättyään ostavat vielä lisää. Siinä menisi tienistiä hukkaan. Kansan tuhdista humalasta huolimatta yhtäkään tappelua en ole paikassa nähnyt. Osaksi varmaan siitä syystä että alueen turvamiehistö on malawilaisiksi hämmästyttävän aktiivista (ja kookasta).

Miesten vessassa oli viimeksi puoli yhdeltä yöllä vasta neljä käytettyä kortsua. Baarin takapihalla on viiden huoneen kompleksi, josta saa viidellä sadalla kwachalla vuokrata huoneen 20 minutiksi. Koko yö on kaksi tonnia, mutta eihän kukaan yleensä niin varoissaan ole että huoneen vuokraisi. Vessa on ihan yhtä hyvä paikka rakkauden festivaalille.

Tytön/pojan/ankan joutuu asiakas roudaamaan huoneeseen itse. Ensimmäinen vaihtoehdoista on haluttaessa hyvin helppo toteuttaa poimimalla tanssilattian vaihtelevan tasoisesta valikoimasta mieleisensä vaihtoehdon. Paikallisten keskuudessa China Bariin meno on synonyymi huoraamiselle. Ja ei. Ei ole tullut kokeiltua, tarjouksista huolimatta.

Joku voisi sanoa että ”karmea mesta”. Sitä se onkin, tavallaan. Paikallinen jengi on kuitenkin vähemmän käpy pyllyssä kuin normaalisti, joten heidän kanssaan voi heittää yleensä ihan kelpo läppääkin. Toki välillä työn/puhelinnumeron/kaljan/minkä vaan pyytäjiä hätistellessä. Viimeksi keskustelut koskivat mm. hiphop-musiikin pajattamisen ja sähkökitaramusiikin soittamisen yhtäläisyyksistä tavoitteellisena toimintana seksuaalisten tarpeiden tyydyttämisen näkökulmasta...

Oikein kyldyrelli paikka siis.