Kusti polkee tänne epäsäännöllisesti.

Tänään on aurinkoinen päivä, joten autonpesun ja tramboliinisession jälkeen asettelin jumalankuvani yläterassille vaaka-asentoon. Otin mukaani Imagen, joka oli pöyhtynyt huusholliin jostain Euroopasta.

Juu. En ole ihan Imagen lukijakuntaa noin niinkuin periaatteessa. En mä tosin Kodin Kuvalehdenkään tavoittelemaan kohderyhmään varmaan ihan suoraan kuulu. Siitä huolimatta noita tulee luettua huusissa. 4-4-2, Korkkari ja Veikkaaja (josta tosin nykykuosissaan ei niin väliäkään olisi) eivät oikein kanna tänne asti.

Siinä sitten tavasin ja vastaan tuli Peksi. Helvettiläinen! Sillä on Kuplavolkkari!

Sakari Oramo meni aikanaan vertaamaan entistä orkesteriaan Kuplaan kun oli päässyt nykyisen Ferrarinsa puikkoihin. Kipakka sähköposti, jossa uhattiin Sakarin menettävän oikeutensa tulla meidän mökille ongelle ellei moinen pyhäinhäpäiseminen lopu tuotti tulosta. Vaimonsa eritoten vakuutti että Kupla on aina Kupla. Niinpä Sakarille on edelleen matopurkki varattuna siinä liiterin räystään alla.

Ei mulle jäänyt nyt muita vaihtoehtoja. Oli sillä siinä pari muutakin hyvää kantaa, niiden höpöhöpöjen lisäksi.

Pitää vielä loppuun pyytää anteeksi riehumista. Sitä kun on kipeänä kera huonojen uutisten (en ala jakamaan mitään kenellekkään. En edes äidille.) niin saattaa kuppi mennä nurin. Sori vaan.