Vihollinen katselee luokassa leffaa ja oma vahtivuoro on suoritettu. Nice jeah?

Kusti tosiaan polki eilen paketteja oikein olan takaa talouteemme, joten on aika kiitosten.

Pokemon, Lohi, Hinthaaran Tsaari, Sakko, Pekke ja Nurmijarven Luusaha: Tosta vaan paketista. Erityisesti "Kansa Taisteli"-lehti tuli tarpeeseen (ihan vahan hymyilytti... Ei ollut kuitenkaan Korkkareita paketissa). Alkuperaisen tilaajan osoitteesta paattelen etta se tuli Radiomuseon ja Betonin valimaaston tienoilta. Hieman on ollut valilla taisteluvasymysta ilmassa, mutta nyt ei voi sanoa mitaan muuta kuin etta linja pitaa ja Kollaa kestaa. Erikoiskiitos viela sillipurkista ja tee-se-itse vaniljagosanista.

Kotokulmilta saapuneista itemeista eniten hilpeytta heratti koottava piparkakkutalo. Sudeetti-Hamptonista lahjoitetut Veikkaajat tulivat myos tarpeeseen. Ei jaksa lukea istunnolla aina sita samaa Me Naiset-opusta. Valokuvista myos tackkaus ja pokkaus. Pienen mustan miehen kuva sai vahan tippaakin silmakulmaan. Pikkuihmiset nayttivat venyneen jonkin verran. A-Lauta-yhdistys raikasi eilen kovaa.

Reichiin kiitosta joulukalenterista. Tahan asti loydetyt Raffaellot ovat jo tuulensuojassa. En koittanut vaatekappaleita, mutta ilmeisen mukavia olivat koskapa niita valittomasti alettiin paalla pitaa.

Kaikenkaikkiaan tuli hyva mieli materian saapumisesta. Taitaa siella joku joskus meita pitaa mielessaan.

Tehkaa lumitoita. Mina juon nyt kahvia.