Ja muuta banjomusiikkia.

Alan olemaan taas takaisin elävien kirjoissa. Tuonelan porteilla kävin, mutta vielä ei ollut aikani lähteä. Voi kuinka suloista elämä onkaan.

Mitä? Draamaqueen? Minä? Ei pidä paikkaansa. Rapia kolmekasin kuumeella ei parane leikitellä. So'on vakava paikka. Eikä ihmisees. So'on korkeemmas kärees.

Eli pikku lenssun sitten pukkasi. Ei maistunut taas oikein mikään. Paitsi potkupallo tietysti. Pelaavat vaan noita pelejä niin harvakseltaan, että väleissä meinaa päästä sohva jäähtymään.

Mitään karmean uutta sanottavaa ei ole. Parlamentissa olivat joutuneet käsirysyyn. Hallituksen muutamaa deputy ministeriä syytetään opposition yhden jampan kamppaamisesta ja päähän läpsimisestä. Oppositio oli myös suivaantunut erääseen hallituspuolueen edustajaan, joka kutsuu muslimien kansoittaman UDF-oppositiopuolueen edustajia jatkuvasti Al Quedaksi. "Mature, so manure..."

Väestönlaskijat kävivät meillä eilen. Patrick tuli kyselemään lisätietoja musta ja Empasta. Että ollaanko me diplomaatteja tai jotain sellaista. Vastasin että ollaan me ja jatkoin lukemista. Minuutin päästä pihalta alkoi kuulumaan chewan-kielistä melttoamista. Olisi väestönlaskija-akka vissiin halunnut nähdä mut/mitä talossa on sisällä. Patrick/päivävartsa ei päästäneet sitä portista sisään. Ihan oikein. Ei niitä tarvitse paikkoja tonkimaan päästääkkään.

Aamulla olin unissani makoisasti Rävenbackassa. Kuului jopa auton tööttäilyä. Ajattelin että povaajakansa se siellä pyytää hienostuneesti, vain koko korttelin herättäen, heimoveljeä taas ajelulle. Kilin kellit. Heräsin kun tajusin tööttäävän auton ajelevan ympyrää areallamme. Se oli taksi. "Tööt tööt... Taxi!...tööt tööt... Taxi!" Kaveri toimi samalla lailla kuin päivällä jalan mangojaan myyvät kaupustelijat. Nauratti ja samalla riepoi. Onneksi naapuri sentään on lähettänyt kukkonsa Valhallaan. Vielä kun pääsisi eroon tienoolla öisin vaeltelevista kulkukoiralaumoista. Välillä yöllä kuuluu laukauksia kun alueellamme asuvia varapresidenttiä ja yhtä parlamentaarikkoa vartioivat sotilaat päästävät niitä päiviltä. Lisää kuteja pojille sanon minä.

Yhreksäntoista.

Jaa niin: Nevis: Kykenetkö roudaamaan mustaa(kin) Koota flindan/pari? Norjalainen tuttumme ihastui tököttiin (enkä mäkään varsinaisesti sitä kavahda).