Jos toki muutkin. Enkä nyt viittaa tällä kenenkään yksittäisen kansanedustajan Kreikkasanomisiin. Että Ode Soininvaara voi olla ihan rauhassa taholtani. En tarkoita otsikollani myöskään yhdenkään kansanedustajan rappusilla tupakointeja. Pimeyden Ruhtinas ja Barad Durin herra Sauron Halla-ahokin siis saa puolestani hengähtää.

Ei. Nyt käsitellään täkäläistä Member of Parliamentia jonka nimeä en tiedä, mutta jonka käyttäytymistä mulla oli äsken ilo seurata Bugolobin Shellillä (joo, Ogonit. Tiedetään.)

Menin nimittäin kotimatkalla tankkaamaan mopoa. Siinä oli mittareiden toisella puolella iso, uusi Lantikka ja hirveä mulina ja polotus oli päällä bensapumppu jätkän ja Lantikan kuskin välillä. Sieltä tuli englantia ja lugandaa sekaisin, "will send someone to beat you up" etc. Saivat erimielisyytensä viidessä-seitsemässä minuutissa selvitettyä ja meikäläinen sai menovettä.

Siinä sitten kävi ilmi että riita oli tullut bensapumppu-jätkän täysin kohtuuttomasta vaatimuksesta että herra kansanedustajan pitäisi kyllä maksaa kanssa bensastaan.

Ei kai tohon voi mitään sanoa.