Kun nuo lopulliset joukkueet nyt sitten julkaistiin on aika siirtyä Tippiksen jo peräänkuuluttaman veikkailun pariin. Kerrataanpas taas säännöt:

1§ Oikea maa neljän sakkiin = 1 piste.

2§ Jos saa maan ihan oikealle sijaluvulle = 3 pistettä. Pykälän 1 piste siis kumoutuu tässä.

3§ Maalikeisari oikein = 3 pistettä. Tasamäärän sattuessa kaikista kolme pistettä.

Eli 15 pojoa on maksimi mitä voit saavuttaa. Vain voittaja muistetaan ja tasurin sattuessa palkinnot jaetaan kärjen kesken.

Panos: Se perinteinen. Kisaa uudistaakseen on kilpailun arvovaltainen jury ynnä direktoraatti päättänyt kuitenkin sallia myös yhden tähden normi-Jallulla osallistumisen. Tämä siis in-real-life tutuille ja Punaisen Mökin kävijöille. Internet-posse saa kyllä kanssa veikkailla.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitten se oikea rivi:

Sijalle yksi asetellaan tällä kertaa Espanja.

Kakkoseksi vääntää perinteidensä velvoittamana Hollanti.

Ronssin kylkeä murjoo Serbia.

Nelosena lämmintä kättä saa Englanti.

Eniten maaleja (6 kipaletta) täräyttää Hollannin ja Arsenalin 0-3 vuotiaiden kannattajien kummipelaaja Robin van Persie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vähän voi kyllä jo tässä vaiheessa spekuleerata tuota riviä. Siellähän napsahtavat kuitenkin heti toisella jengalla vastakkain niin Espanja ja Portugali kuin Englanti ja Saksakin. Nämä ovat kokolailla ympäripyöreitä kummatkin, mutta uskoisin yli-ihmisettömän Saksan tällä kertaa kaatuvan Tommyjen käsittelyssä (jos matsi ei mene pilkuille. Jos menee niin senhän sitten tietää...). Pyreneiden niemimaan keskinäisen heitin painotetulla kolikolla.

Neljänneksissä nähdään näin ollen Ranska-Englanti, Argentiina-Serbia, Hollanti-Brasilia sekä Italia-Espanja. Ranska ei riitä lähinnä valmennuksen ja ikääntymisen vuoksi ja Argentiina lähtee Diegon valmentelun vuoksi lauluun jo tässä vaiheessa. Brasilian nimet eivät paperilla ole entisaikojen veroisia (siellä on kylläkin Dunga penkin takana, joten brassit voivat kyllä olla näissä kisoissa enemmän Saksa kuin Saksa on koskaan ollut. Tähän siis myös varaus.) ja Italialla ei ole sitä yhtä born-offside-haaskalintua filmaamassa tarvittavaa pilkkua.

Semit ovat Englanti-Hollanti ja Serbia-Espanja. Ei riitä enää pelkkä Rooney ja serbeillä ei vaan pää kestä.

Näin se käy. Ei paljon yllätyksiä ole luvassa.