Noin. Maijan pakkosyöttö alkaa näkymään. Mutta ehkä se ei olekaan niin. Piiskaa!

Brobushka. Matkustuslupa. Lupa hengittää. Olkaa hyvä ja menkää jonottamaan tiskille, josta saa todistuksia siitä että teillä ei ole vielä ollut skolioosia. Jaa. Menkää siinä tapauksessa en halua skolioosia-jonoon.

Oltiin ostamassa juu televisiota. Hieno kapine. Fernsehen you know. Palantir.

Sitäpä ei vaan ostettukaan niin vain. "Televisiolupa kiitos" oli ensimmäinen kysymys. Sitten myyjäjannu olisi halunnut nähdä vielä verotodistuksen, koska televisioluvan saa jos on verotodistus. Ymmärrettävästi meillä ei mokomia ollut.

Siitäpä sitten naurua pidätellen riensimme hotellille hakemaan passeja, hammasharjaa, Tino Sighniä ja lentolippuja. Näiden kera telkkarin ostaminen onnistuikin. Olen minä vanhaan hyvään aikaan Neuvostoliitossakin käynyt, mutta...

Huomenna on taas "Nyt mä siivet saan selkään, mutta lentämistä pelkään" (Pojat) edessä. Sekä helvetillisperkeleellisen aikainen herätys. Terveisiä kognitiotehtaisiin, postikorttien lähettäminen kun jäi vähemmälle. Paitsi että Kap-kortit Lilongwen leimalla&merkeillä ne vasta keräilyharvinaisuuksia ovatkin. Tulee!

edit: Tässä hotellin langattomalla laajakaistalla keikkuessani huomasin, että BB2007 on käynnistynyt! Afrikan versio on ollut nyt kuukauden käynnissä, ja sitäkään en ole nähnyt. Voi kuinka ihmisparkaa voidaan rankaista pimeällä mantereella.