Samassa putiikissa meidän kanssa. Eihän sinä auttanut muu kuin mennä tarjoamaan kättä "Mr. artist himselfille". Emppakin räpylöi ukon, mutta tunnusti jälkeenpäin ettei hänellä ollut aavistustakaan kuka se talon kokoinen ukko oikein oli.

Väbäilyttää.

Tauti alkaa olemaan talttumassa. Kai. Järeitä antibiootteja tohtorisedällä. Vatsa on aika ihmeissään niistä. Illalla nukkumaan mentäsessä meinasin tasoittaa tilanteen yhteen yhteen. Onneksi jokin sielullinen itsesuojeluvaisto kehoitti olemaan päästämästä juurikin sitä flatusta.

Koiranpirulaisia rapsutellessa on aika lähinnä kulunut. Nyt kun ollaan Shebankin kanssa päästy bestikset-asteelle, on pikku ennakkoikäväkin päässyt hiipimään nuttuun. Onneksi pohjolassa odottelee se ainoa oikea.

Lehdistökatsauksen voisin taas pitää. Kasungussa, sata kilsaa täältä pohjoiseen, oli isä tuomittu kahdeksi vuodeksi taloon kovennetulla työllä. Syynä oli kaiffarin tempaus, jossa hän meni ja myi 17-vuotiaan tyttärensä jollekkin liikemiehelle orjaksi. Liikeukko oli kuitenkin tehnyt oharit ja kertonut asiasta sekä tytön äidille että poliisille. Mutta etta kaksi vuotta ihmiskaupasta. Yhdestä fillarista saa sen viisi.

Toisessa stoorissa kiinni oli jäänyt ihmisen osien kauppaja. Oli myynyt pikkupoikien intiimiosia ilmeisesti noitamenoihin toiselle samanlaiselle, joka jo oli linnassa istumassa tuomiotaan asian tiimoilta. Sanktioista ei ole tietoa tätä kirjoitettaessa.

Etelä-Afrikkalaisen uutiskanavan mukaan Bobin elämäkerran kirjoittaja oli sanonut Robertin olevan kostonhimoinen ja erittäin vaarallinen sen vuoksi että hänellä on ollut tosi vaikea lapsuus. Hienoa! Ukko on kuitenkin vasta 84-vuotias... Muutama namibialainen jauhonaama ihmetteli meille kolmisen viikkoa sitten että miksi Mugaben touhuista ei puhuta apartheidina. Eihän uhrien lukumäärän pitäisi vaikuttaa. No, se nyt kuitenkin menee niin, että jos tapat yhden sinua kutsutaan murhaajaksi. Jos tapat 20, kutsutaan tekijää sarjamurhaajaksi. Jos tapat 200 000, sinut kutsutaan rauhanneuvotteluihin. E-A:n (ei siis "It's in the game.") suosituin soittoääni on tätä nykyä ZimZoo. Siinä Bob on ristitty Mugarbage:eksi. Tilaajista 90% on ollut mustia. Samankaltainen soittoääni on kuulemma luvassa Thabo Mbekistä. Siinä varmaan sanotaan että "There's no crisis in Zim."

Vajaa 24h ja terässiivet taivaan leikkaavat. Julistelen siis osaltani kommunikaatiokatkoksen joksikin aikaa. En tiedä miten sitä tulee Suomesta tänne kirjoiteltua. Varmaan kuitenkin jotain. Kuuluuhan kotilomakin tähän Afrikassa pyörimisen piiriin.