www.youtube.com/watch & fr.truveo.com/everton-fc-zcars-theme-tune/id/3432236788

Anteeksi kaikille potkupallottomille lukijoille. Tänään kuitenkin punainen ynnämuu saa turbaaniin Goodison Parkilla ja illalla väännetään Espanjan klassikko Camp Noulla, joten tämä Malawia käsittelevä pikku postauskin käsittelee jalkapalloa.

Kuten tuossa päivänä eräänä kerroin, tuli MM-kisojen pysti Cokiksen sponssaamana näytille Malawiin. Siellä oli Capital Hotellilla isot teltat yleisö tilaisuutta varten pystyssä ja täkäläisittäin nimekkäät artistit valmiina vetämään livenä happeningissä. Ennen ko. massojen miellyttämistä oli ollut tarkoituksena, että harvat ja valitut olisivat kokoontuneet hotellin suureen kabinettiin brunssille ko. kultapatsasta hipelöidäkseen. Ei sitten mennyt tapahtuma ihan suunnitellusti.

Bingu oli meinaan ilmoittanut viittä vaille H-hetkeä että pysti on näytillä sitten vain ja ainoastaan pressanlinnassa, jossa erittäin harvat ja valitut saavat myös syötävää. Näin sitten oli toimittu, ja ihan pikkuisen oli politiikkaakin yhdistetty tapaukseen.

Kokis on varmaan tosi mielissään kun heidän promonsa tuollalailla kaapattiin, varsinkin kun poliisi oli lentokentällä estänyt kasvisuutejuoman kutsumia toimittajia tekemästä juttujaan.

Täällä on vähän pahana tapana että tuollaiset tilaisuudet (myös NGO:iden järjestämät) tuppaavat käden käänteessä muuttumaan political rally:iksi.