Jaa. Siellä on kotosalla näköjään ollut pukubileet. Onnea vaan omasta ja edustamani kolhoosin puolesta kovasti. Ihan asiallinen nimihän siitä sitten tuli. Sitä Keijo Erikiä kyllä vähän vartoilin, mutta ehkä se olisi ollut liikaa.

Kuumeessa olen ollut viime keskiviikosta lähtien. Ei, ei ole malariaa. Se testattiin. Joku vähän jämäkämpi afrikkalainen lenssu tää on. Siis sellainen, joka tekee mustan miehen vaan vähän nälkäisemmäksi ja valkoisella laukaisee Ebolan. Lähipiirissä tätä samaa tautia on ollut kululla ja kaikki ovat  hengissä selvinneet. Ajattelin kyllä tänään poiketa klinikalla kyselemässä että Jouko ja Kosti? Lauantaina pisteli rapia kolmeysiä, eilen oli jo hetken normilämmöillä ja tänään taas 37+. Mehua ja vettä on tullut imettyä sekä paitaa vaihdettua. Alkaa kroppa muistuttamaan jo kreikkalaista kiekonheittäjäpatsasta. Harmittaa kovasti kun vaivalla hankittu kessi on sulanut pois. Mistä mä uuden saan?

Auto on huollossa. Lainattiin Etiopiaan lomailemaan lähteneen suomineidon kaaraa jotta saatiin oma telakalle. En ole ennen automaattia ajanutkaan. Lelupeli sanon minä. Kyllä autossa kytkin pitää olla!

Ei muuta uutisoitavaa. Kuljussa on nähty hirvi.