Mikäs tässä on ollut vapaata viettäessä, varsinkin kun vaimolle ei lupaa Firman näiden asioiden organisaatio järjestellyt.

On jotenkin silmät väsyneet. Tarkoitan siis että kohta on tullut oltua seitsemän kuukautta putkeen Kampalassa. Malawissa ei satanut, joten maisemat näyttivät vain köyhiltä. Täällä sataa, ja kura tekee maisemasta likipitäen aina paskaisen oloisen.

Niinpä siis term-breakille/pääsiäiselle ollaankin suuntaamassa Mombasaan. Tai Sansibarille. Mombasa olisi halvempi, mutta paranoidina ihmisenä mua ei kauheasti kiinnosta ottaa kontaktia mahdollisiin NuoriintmVaikka se olisi sitten kuinka epätodennäköistä.

Hyppyytti näköjään jotain ihme fonttia tuohon.

Töissä sain vahvistuksen ensi vuodelle. Kolmosella jatketaan. U:kin sai paikan päiväkodista, joten voipi olla että muutetaan jossain vaiheessa lähemmäksi koulua jotta Hajira voi U:ta kävelyttää kouluun ja takaisin. Bettylle mahdollinen muutto tietää lähtöä.

Muuttaminen tuli muutenkin mieleen viime viikolla. UMEME:lta elikkäs sähköpuliveivareilta oli tullut avolavapaku pihaan. Pojat olivat tuomassa laskua. Tässä on vaan semmoinen juttu, että mulle tulee laskut tekstiviesteinä. Siis jos tulee. On ollut vähän hakusessa tämä(kin).

Anyway. Jätkät olivat ojentamassa Hajiralle melkein tuhannen Euron laskua! Hajira ja Joseph eivät ottaneet laskua vastaan, Joseph itseasiassa paineli lapun kanssa meidän vuokraemännän puheille.

Hauskinta jutussa on se, että mittarinumero ja osoite olivat laskussa oikein. Tilinomistajan nimi sen sijaan ei. Se oli joku tuntematon äijä.

Me ollaan joo vähän ihmeteltykin noiden laskujen summia. Olenpa pari-kolme kertaa ollut sähkölaitoksen osastopomoakin jututtamassa, sanoen että "ei ole kuule mahdollista että meidän huusholli kuluttaisi näin paljon. Pistähän selvittäen!" Ei ole selvittänyt, mutta nyt taitaa olla pakko kun rysän päältä kiinni jäivät.

Huomenna on mun luokan päivänavaus. "Things we appreciate". Lapset ovat itse luoneet repliikit, pienellä avustuksella toki. Britti-likka esim. kysyi multa että "Voinko mä sanoa että mä arvostan omaa kotimaatani koska siellä ei ole näin likaista?"

Vastasin että "oikeassahan sä olet mutta toi olisi vähän epäkohteliasta." Niinpä neiti päätyi arvostamaan kotimaataan koska siellä on kylmä. Avataan Ray Charlesin Wonderfull Worldilla ja lopetetaan Joey Ramonen versiolla samasta aiheesta. Alkuviikko ollaankin väsätty pahvikitaroita tätä varten.