I love the taste of petrol in the mornings. It tastes like... petrol.

Niin saatana!

Tankkasin eilen mopedin, autotallissa olleesta jerrykannusta. Siinä vähän jo ihmettelin että mikäs mikäs, nyt ei haise bensa ihan riittävästi. Pistin sen räkäisen nokan piikkiin.

Tänään sitten starttasin pihasta, tarkoituksenani mennä nostamaan palvelusväen palkat ja sen jälkeen huhtomaan salille. Pääsin puoli kilsaa alamäkeen ja sitten moottori sammui. Tiesin sillä hetkellä että olin eilen oikeassa.

Siinähän tönäilin mopoa sitten takaisinpäin meidän jyrkkää ylämäkeä. Kulmakunnan bodakuskit tulivat auttamaan ja pääsin kuin pääsinkin kotiportille. Kiitosta vaan pojille.

Mopo parkkiin ja nenä kohti autotallia. Joo-o. Niinpä niin ja jaapa jaa.

Joku saatanan runkkari oli niistänyt bensaa jerrystä ja laittanut jumalauta vettä sekaan!

IDIOOTIT!

Sitten nappasinkin puutarhaletkusta rapia metrin pätkän ja aloin kotiviinin/Tohtorin pikahiivakiljun mehukatittamisesta tutun lappoamisen. Vittu että maistui hyvältä ysifemman ja veden sekoitus. 18 litran vesipulloon tuli tankista 'bout kolme ja puoli litraa vettä, loppujen ollessa gasoa. Kivalta näyttää läpinäkyvässä vodapullossa kerroscocktail.

Meidän puutarhuri on ainoa joka kulkee moottoroidulla pelillä töihin. Kysäisin asiasta häneltä, ja ei tiennyt mitään. Enkä mä usko että Joseph sitä on tehnytkään. Meillä on vaihtunut vartijakunta nimittäin moneen kertaan. Täällä kun ei ole nimikko-vartsoja.

Viisi litraa gasoa maksaa viisi euroa. Tasan. Se on alle 5% vartijan palkasta. Puutarhurin liksasta se on 1,67 %. Jos varastamisesta jää kiinni lentää linnaan. Tällä mantereella ei yleistäen järki paljon leikkaa.

Mulla olisi tässä ihan validi peruste antaa monoa koko saatanan sakille. Tai niin, Hajira tai Betty sitä gasoa ei ole vienyt. Ei ne sitä mihinkään tarvitsisi. Hajira oli kohtalaisen pöyristynyt asiasta.

Saa taas tulla kertomaan kuinka mä olen väärässäoleva riistäjärasistinatsipaska, joka kiukuttelee jälleen ihan turhasta koska köyhyys, epätasa-arvo, kolonialismin perintö, tilaisuus tekee varkaan, ovat niin hetkessä eläviä luonnolapsia ja muut kliseet. Etukäteen sanon jo tässä, että vastaukseni on kysymysmuotoinen: "Eikös tuo litania tavallaan itsessään ole aikalailla rasistinen?" Siinähän nimittäin oletetaan että afrikkalainen ei vaan pysty toimimaan normaalin yhteiskunnan pelisäännöillä koska hänhän on vain mitä on.

Ei sitten tästä eteenpäin muuta kuin autotallikin tuplalukkoon.

Muuta: Sheebs ei tykkää aamuisin kylmästä terassinlattiasta. Paljon mukavampaa on istua telttatuolissa: