Eli päivän uutisena tänään kerrotaan siilin palloilu meidän pihalla. Ja nimenomaan palloilu. Koirat meinaan olivat mokomasta epelistä aika kiinnostuneita. Ei ne siihen kiinni uskaltaneet käydä. Oli ilmeisesti liian piikkinen kaiffari tyttöjen makuun.

Muuta mainittavaa ei sitten olekaan. Suomentunteja aloitellaan taas tänään ja huomenna ilmeisesti pitäisi mennä luotsaamaan jotain luokkaa BMIS:lle. Illalla selviää se.

Ai niin. Olihan mulla yksi vähän häiritsevä tarina:

Koiramme syövät kuivanappuloita. Jokaisessa pussissa on mukana sellainen "nivelet ja ligamentit"-lisäravinnepussi, joiden sisältöä sitten sekoitellaan kuumaan veteen ja kaadellaan piskien muonan päälle. Sellaista pahanhajuista lihapuuroahan se on.

Ruokasäkit ovat autotallissa, jossa majailee myös yöaikaan meidän vartijamme. Tai siis se VeeKoo. Nämä lisäravinteet ovat aina pussin pohjalla, ja olen niitä sieltä sitten onkinut aina sitä mukaa kun avatun säkin pinta on vajunut. Kolmesta peräkkäisestä pussista en extra-ravinteita löytänyt. Nyt kahdesta viimeisimmästä ne olen taas löytänyt kun kaivelin ne esiin heti säkin avaamisen jälkeen. Herättää ajatuksia...

Hii-op. Ensi yönä alkaa Flyersin laulukuoroon saattelu. Harmi ettei matseja juurikaan täällä näy. Pitää aina iltapäivällä koittaa latailla hailaitseja erilaisilta saiteilta.